Don Airey (DEEP PURPLE) споделя във "Фрактура" с каква шега се измъква от сравненията с Jon Lord

21 юни 2013, 09:31 ч. 176 / 7 1
пред./следв.
На 23 юни ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на IN FLAMES, SIRENIA, DAGOBA, 8 M/S, FILTER и Jorn Lande. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат DEEP PURPLE и ще бъде излъчен репортаж от участието им на фестивала "Kavarna Rock 2013". В интервюто клавириста на легендарната банда си спомня най-инфарктната си концертна случка с Ozzy Osbourne, кой е най-нелепия журналистически въпрос, който са му задавали, и кой е бил любимият му албум на DEEP PURPLE, преди да започне да свири с тях. Освен това, ще бъде припомнено какво се случи на миналогодишното шоу на KREATOR в България. Клипове и концертни песни на BLACK SABBATH, HATEBREED, JUDAS PRIEST, BULLET FOR MY VALENTINE, MASTERPLAN, PARADISE LOST, BIOHAZARD, KILLING JOKE и CRADLE OF FILTH също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Яко 22.06.2013 10:26:17 отговори + 0 0
Браво Фрактура! Хубаво е предаването Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".