Don Doty прави нов проект с бившия барабанист на FORBIDDEN

8 сеп 2013, 21:46 ч. 183 / 3 0
пред./следв.
Неуредиците около реюниъна на DARK ANGEL вървят към успокояване. След като се оказа, че оригиналният вокалист на групата Don Doty няма да участва и не е желан в събирането, той е решил да сформира нов, все още безименен проект с барабаниста Sasha Horn (екс-FORBIDDEN, AVA INFERI, NOVEMBERS DOOM). Новата банда ще "ревизира" класиките на DARK ANGEL "We Have Arrived" и "Darkness Descends", като ще създаде и нов авторски материал. В момента двамата музиканти обмислят варианти за басист и китарист, с които да се подговят и за бъдещо турне.

   Покрай споровете около това в каква формация ще се възродят DARK ANGEL организаторите на "Keep It True" отмениха участието им на фестивала.
Don Doty
Don Doty
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".