Доналд Тръмп влезе на церемония в Белия дом под звуците на "Enter Sandman" на METALLICA

17 сеп 2019, 21:57 ч. 2434 / 4 7
пред./следв.

   Вчера, 16 септември, в резиденцията на президента на САЩ - Белия дом във Вашингтон, се състоя церемония по награждаването на бившия бейзболист от отбора на "Янките" Мариано Ривера.

   Спортистът се появява заедно с президента Доналд Тръмп на фона на хита на METALLICA "Enter Sandman", който звучи повече от една минута, както може да видите на видеото по-долу.

   На трибуната Тръмп представя Ривера като The Sandman (Сънчо) и разказва на присъстващите как съпругата му Мелания е попитала защо точно тази песен. Президентът ѝ отговорил, че причината е, че Мариано е сложил да спи своята бейзболна бата. Добавяйки и че феновете на "Янките" знаят защо.

   По време на спортната си кариера Ривера е използвал именно песента на METALLICA, когато е излизал на терена, за да приключи мач. Вчера спортистът е получил Президентския медал на свободата - най-високото отличие, което може да бъде дадено на цивилен в Съединените щати. Въпреки че е използвал "Enter Sandman" години наред, Мариано е споделил в интервю преди време, че не е фен и не слуша METALLICA.

 

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 18.09.2019 10:53:59 отговори + 6 1
Metallica сигурно са били очаровани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 18.09.2019 10:50:05 отговори + 9 2
Мелания не слушала Металика, бейзболиста не бил фен на Металика, въпреки че използвал песента им. Е кой тогава е фен на Металика, че да има новина свързана с тях тук? Сигурно протокола на Тръмп...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 18.09.2019 09:27:22 отговори + 10 13
Евала на бай Тръмп за почитта към Всевишните ! За пореден път доказа, че е най-големият президент на Америка в историята ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тан 18.09.2019 10:01:52 + 9 5
Поеми дълбоко дъх и пак си помисли в коя паралелна вселена точно чичо ти тръмп се кефи на Металика. Освен това това е най-фалшивото изражение на фен на метъла (на втората снимка), което съм виждал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 18.09.2019 10:12:23 + 4 10
Теория 1
Явно всички тролчета тук са на заплата от Решетников. Всъщност на тях не им пука за тази или онази група. Те изграждат виртуална самоличност, която като напише нещо в полза на господарите си, да има по-голям шанс да изглежда като истинско.

Теория 2
Всички безмозъчни хора харесват Тръмп.

Забележка: Теория 1 и Теория 2 не се изключват взаимно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 18.09.2019 11:27:26 + 12 6
Уф. Тръмп е по-голям олигофрен дори от Буш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 18.09.2019 00:16:38 отговори + 15 5
Американските глупости достигнаха и до ''праведната'' бг медия.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".