Doogie White: "Иван Лазаров ми обещаваше пет български момичета..."

22 апр 2008, 22:35 ч. 345 / 5 14
пред./следв.
След скорошното фиаско на Иван Лазаров и БГ РОК, свързано с несъстоялия се концерт на легендарния вокалист Doogie White (екс-RAINBOW/Yngwie Malmsteen, CORNERSTONE и др.) и след като "Metal Katehizis" получи коментар лично от певеца (прочети), успяхме да направим и интервю с Doogie, в което той да разкрие повече подробности за проваленото шоу, а и да отговори на въпроси за цялата си кариера и, разбира се - "бъдещите си творчески планове".
   Какво е най-интересното от интервюто? - " Този човек [Иван Лазаров] дори ми беше написал, че щял да ме "уреди" с пет български момичета по време на престоя ми в София (все още пазя този мейл)!!! Мисля, че това достатъчно ясно показва какво е неговото отношение към българските жени, както и към музикантите, с които би трябвало да работи.", разкрива Doogie, както и това, че в предстоящия му първи самостоятелен албум ще участват Craig Goldy и Rudy Sarzo от DIO, Derek Sherinian (екс-DREAM THEATER), плюс Greg Smith от групата на Alice Cooper. Певецът говори и за впечатленията си от работата с титани като Ritchie Blackmore, Yngwie Malmsteen и др. и споделя, че евентуален реюниън на RAINBOW с негово участие е въпрос на "едно телефонно обаждане".

   Всичко това, а и още много интересни неща, ще намерите тук.


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


New Age Messiah 26.04.2008 00:06:24 отговори + 0 0
ken hensley,след като толкова активно се включваш в коментарите на тази новина и след като си толкова убедителен,мисля,че би било логично вместо да си говорим празни приказки,да вземеш да поканиш журналист от сайта,на когото да покажеш въпросната кореспонденция,защото в момента само ти си вярваш ма приказките. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tinker 25.04.2008 20:16:19 отговори + 0 0
Хахах. Дууги казва интересни неща за тия прословути концерти, ама нататък интервюто става тип "това го знае всяко хлапе". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 25.04.2008 16:59:27 отговори + 0 0
Аз пък искам да видя какво е излязло във в-к "Експрес" :-)
Търсене на сайта на вестника по какъвто и да е критерий, свързан с такава пресконференция, дава нулев резултат :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ozzy 25.04.2008 16:55:27 отговори + 1 0
1. Ето как сте обявили пресконференцията:

"София Прес: 12.00 ч. - Пресконференция на БГ Рок. Тема: "За втори път Дъги Уайт проваля собствения си концерт." Какви са причините за отпаднето на организирания от БГ Рок концерт на Дъги Уайт, посветен на 10-годишнината от борбата срещу СПИН? Участници: Ръководството на БГ Рок – организатори на концерта на Дъги Уайт в България: Иван Лазаров – продуцент на БГ Рок, Виктор Лазаров – БГ Рок."

В 12 без 5 бях там. Имаше двама души. Аз и шефа на залата /София Прес/. Вас ви нямаше. Тръгнах си в 12 и 5. Вас все още ви нямаше. Както и никакви журналисти, включително и такива от в. Експрес. Така че какво сте/са публикували във в.Експрес мен изобщо не ме вълнува. Вълнува ме, че такава пресконференция не се е състояла.

2. Първото име на Blackmore /ако него си имал предвид/ не се пише така.

3. Ако нещо желаеш да си пишеш в коментарите към новините на този сайт – оттук нататък го прави на кирилица. Това ти го казвам, за да не си търсиш причини защо ти е изтрит коментара, в случай, че продължиш да пишеш на латиница.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ken hensley 25.04.2008 16:15:47 отговори + 0 1
А Doogie защо си мисли, че нямаме копия от коренспонденцията? И къв е тоя та да говори за отношение към родните фенове и жени? Е няма такова говедо като него, но нищо, възмездието идва...
ПС Единственото за което ме е яд е че не го питах колко фендера му е счупил в главата Richie?
ПС 2 А бе, “професионалистите” от тоя сайт, що не проверите дали пресконференцията не се е състояла, пък даже и във вестник Експрес материал излезе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Франк 23.04.2008 21:16:37 отговори + 0 0
Нямам думи до къде може да стигне простотията чак жени да предлага явно освен промоутър е и сутеньор егати срама такива като него ни излагат по света и у нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 23.04.2008 10:29:55 отговори + 0 0
Сега, със закъснение, прочетох и новината от 4-ти . На тоя И.Л. трябва да му дават хонорар като публично посмешище. Хахаха, свалял Велизара Дърева! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 23.04.2008 10:19:59 отговори + 0 0
Абе Иван Лазаров не провали ли и идването на Тони Мартин? Да ходи при Ивайла! Двамата ще заформят смъртоносен /за искащите да свирят в България/ тандем!! То сигурно тия 5 к*ви от нейната модна агнеция ги е измъкнал. А Дъги като ги е видял че са от ромски произход и по-брадати и от него, затова се е отказал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 23.04.2008 09:46:00 отговори + 0 0
Готино интервю Макар че се акцентира повече на хората с които е работил Doogie отколкото на самия него Иначе изцепката на оня боклук няма да я коментирам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 23.04.2008 07:51:46 отговори + 0 0
" Пазете планетата! Няма къде другаде да живеем... " Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stormcrow 23.04.2008 01:36:46 отговори + 0 0
В нито един момент от интервюто не усещам това, за което говори Анонимния. Ако Дъги е бил отегчен или нещо такова, просто е щял да отговаря лаконично, докато отговорите му са доста изразителни...колкото до Иван Лазаров : нека сега да каже как точно Дъги го е прецакал, след като вече се разполага и с кореспонденцията помежду им. Май ще е по-добре да застане като мъж и да си признае, че е лъгал, отколкото някакви Кенчовци да зацапват положението като говорят с колко пари били назад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 22.04.2008 23:30:49 отговори + 0 0
Анонимнико, жалко, че часът е около 23:30, иначе щеше "да направиш деня ми", дет се вика :-D
Човекът пази писмото си за петте момичета, а аз пазя неговото (на Doogie) в което ни хвали за професионализма и ни благодари :-)
Лека нощ! :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 22.04.2008 23:29:32 отговори + 0 0
Юзбаши,ние,твоите верни и заклети фенове,чакаме следващия ти грандиозен концерт.Пожелавам ти да продължаваш да ни радваш все така и за в бъдеще.Ти си велик! Дано следващият ти проект от такава световна величина да бъде организиран от затвора под вещия надзор на едър индивид от ромски произход,наричащ те 'котенце'. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2008 23:25:46 отговори + 0 0
Тва интервю е бая некадърно. То и от отговорите си личи, че човекът не ви е напсувал само от учтивост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".