Doogie White проговори за раздялата си с RAINBOW след 16 години

3 ное 2012, 09:56 ч. 2836 / 4 9
пред./следв.
Както вероятно знаете, последният период на легендарната група RAINBOW датира от средата на 90-те години на миналия век, когато, под името RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW формацията издаде албума "Stranger in Us All" и изнесе серия от концерти. Вокалист в състава е Doogie White (CORNERSTONE, Yngwie Malmsteen, MIDNIGHT BLUE, PRAYING MANTIS, TANK и др.), който досега пазеше пълно мълчание за обстоятелствата около разпадането на групата. Но певецът бива предизвикан от скорошно интервю на Candice Night - съпруга на Ritchie Blackmore и фронтдама в съвместния им проект BLACKMORE'S NIGHT. Без да назовава имена, но визирайки точно определен период от времете Candice обвинява Doogie, че е изнудвал Ritchie за повече пари и това е довело до раздялата. Вокалистът категорично отрича и опровергава подобни твърдения, споделяйки, че последният концерт на RAINBOW в Дания не е трябвало да бъде такъв, а и че се е замислял нов албум, който да излезе през 1997 г. Но в крайна сметка Ritchie Blackmore е превърнал първоначално страничния си проект BLACKMORE'S NIGHT в постоянен и явно е загубил интерес към групата, с която твори история в края на 70-те и през 80-те години на 20 век с хора като Ronnie James Dio и Joe Lynn Turner. Doogie White продължава да изпитва огромно уважение към китариста и не желае да разкрива какво точно са си казали двамата при раздялата. Но ако има възможност, певецът не би се поколебал да работи отново с Ritchie. Мистър White уточнява и че по отношение на договорите си с RAINBOW и финансовата част на нещата винаги е получавал всичко дължимо му в срок и съвсем коректно.
Doogie White


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 3.11.2012 22:37:47 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=pARvayGhP4g Rata Blanca-,,Ring Of Fire,,X100 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 3.11.2012 21:19:07 отговори + 0 1
Несъмнено се обичат Ричи и Кендис. Познават се от 1988-ма година. И малко по малко, леко по леко, за няколко години, а не за няколко века, Ричи загуби самоличността си. "Чукането" спада към тропите, нямах предвид животинския смисъл на думата.
Още е в паметта ми моментът, когато на първия концерт в НДК, след като на публиката и беше писнало от лютня и латерна, гръмогласен мъж изкрещя: "Wake up, Ritchie!", но така и до днешен ден не се е събудил геният!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 3.11.2012 20:48:24 отговори + 0 0
10x

http://www.youtube.com/watch?v=1gGo4HKgugY&feature=related
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 3.11.2012 19:47:23 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=FHnf4-Opm84 За CR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.11.2012 18:43:14 отговори + 0 0
"Да чукаш 25-26 години по-млада жена от теб си има цена", нима? Силно се съмнявам която и да е рок "звезда" (но истинска) да има проблем с чукането на жени от каквато и да е възраст. Групита и бивши такива - бол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


the stupid 3.11.2012 14:27:23 отговори + 0 1
Stranger in us all е албум, който Ричи по договор дължеше на звукозаписната си компания! Вярвам в правотата на думите на Дъги Уайт. Убеден съм, че в основата на "провала" на Ричи и Рейнбоу е майката на Кендис, както и самата Кендис. Лин Търнър и Глен Хюз също в интервюта са споделяли за обсебването на Блекмор от двете хищници. Но монетата има и обратна страна. Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава! Донякъде Ричи сам си е виновен. Да чукаш 25-26 години по-млада жена от теб си има цена. В случая цената да си ренесансов палячо дори ми се вижда малка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 3.11.2012 12:00:24 отговори + 0 0
Кой смее да пропуска Graham Bonnet?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гергана Петканска 3.11.2012 11:04:07 отговори + 2 0
"Stranger in us all" ми е любимият албум на "Rainbow", а Дуги- един от любимите вокалисти ever! С "Cornerstone" имат 4 страхотни албума, просто наистина много добри! Както и с Малмстийн -"Attack!" & "Unleach the fury". До каквото и да се докосне Дуги винаги се получава супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 3.11.2012 10:11:31 отговори + 0 1
Таа па Кендис, гръцката Йоко Оно. Дори с жената на Ози не може да я сравнява човек. Пък толкова миловидно същество... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".