DORO ще издадат нов сингъл с видеоклип следващия месец

10 май 2018, 09:58 ч. 858 / 6 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, групата на германската "Метъл кралица" Doro Pesch ще издаде първия си двоен албум на 17 август чрез "Nuclear Blast". Творбата е озаглавена "Forever Warriors, Forever United" и ще включва 24 нови парчета.

   От лагера на групата съобщават, че на 8 юни ще пуснат първия сингъл "All For Metal", който ще бъде придружен от официален видеоклип.

   Гост-музиканти в "Forever Warriors, Forever United" са китаристът Doug Aldrich (WHITESNAKE, DIO, THE DEAD DAISIES), вокалистът Johan Hegg (AMON AMARTH), бившият струнник на WARLOCK Tommy Bolan и др. Обложката е дело на "любимия художник" на Doro - Geoffrey Gillespie.


още за:

Doro


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


doni96t 10.05.2018 11:17:40 отговори + 3 1
Чакам го с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".