DOWN няма да свирят на нито един европейски фестивал тази година

10 мар 2016, 13:39 ч. 1079 / 7 6
пред./следв.

   Последствията от отправения нацистки поздрав от Phil Anselmo по време на концерт на DOWN на 22 януари, придружен с думите "White Power" (бяла сила), продължават. Коментарите на други музиканти и реакциите постепенно стихнаха, но скандалът далеч не е потушен. Холандският фестивал "FortaRock" изключи DOWN от изпълнителите на събитието, като досега се смяташе, че останалите участия на групата в Стария континент ще се проведат.

   Сега обаче Phil Anselmo публикува съобщение, в което се казва, че е взел решение DOWN да не свирят на нито един европейски фестивал тази година. Музикантът отново изразява съжаление за постъпката си, а, освен това, споделя и че има травма в коляното, която се нуждае от време, за да бъде излекувана. Това означава, че британският фестивал "Download" и френският "Hellfest" ще преминат без участието на DOWN. Французите вече са осигурили заместваща банда в лицето на PUSCIFER, страничния проект на Maynard James Keenan от TOOL.

 

още за:

DownPhil Anselmo


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Смях в залата 11.03.2016 20:10:15 отговори + 1 2
Заради едно SH и едно White power?! (rofl) Баси смеха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 11.03.2016 00:30:09 отговори + 1 3
ДА ИДВАТ ОБИЧАНИТЕ ОТ МЕРКЕЛ МИГРАНТИ, ЧИ ДА ИМ ПОСВИРЯТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФЕСТЕВАЛИ И ДА СИ ОТИБЪТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 11.03.2016 14:27:30 + 1 0
Не викай, имах тежка нощ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 10.03.2016 15:58:02 отговори + 2 1
Има за какво да съжалява и тъй като това не му е първата изцепка има и какво да доказва. Но все пак ми се струва, че съжалението му е искрено, а не просто защото са го хванали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonic Wrath 10.03.2016 21:36:13 + 3 2
"Бяла сила"- бла бла. Пил нашият бяло вино зад сцената с колегите си, нищо друго, нито скандално, нито каквато и да е сензация. Иска просто да каже "Вижте кой съм аз", нищо повече. Крайно време е да се спре с тая малоумна истерия заради просто една негова тъпа изцепка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 11.03.2016 01:41:42 + 5 2
Това с бялото вино беше някаква изсмукана от пръстите лъжа. Роб Флин специално излезе да каже, че в бекстейджа въобще не е имало бяло вино и че Фил плещи подобни глупости като се напие редовно. Та изцепката наистина не е една и не е безобидна според мен. Такива глупости не трябва да се допускат като част от метъл обществото, а за съжаление ги допускаме и тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".