DOWN са записали шест нови песни

24 юли 2008, 23:52 ч. 245 / 5 4
пред./следв.
Вокалистът на DOWN (екс-PANTERA) Phil Anselmo публикува съобщение на официалния сайт на бандата, в което говори за настоящото турне, завършващо с пет концерта като предгрупа на METALLICA. "Това ще ни заведе на непознати досега места като Латвия, България и Истанбул, Турция. Не е за вярване, но ще завършим със собствено шоу в Тел Авив, Израел. Идваме с мир!..."
   Същевременно DOWN работят и по нов материал, като засега имат записани най-малко шест парчета, както и неиздадени песни от сесиите за "Over The Under". Това е достатъчно за "едно страхотно EP", включващо и "някои изненади", допълва Anselmo.

   В други новини, по свидетелства на очевидци, групата е пристигнала у нас днес по обед, съобщават наши читатели. А по това време утре (почти полунощ) шоуто на DOWN в София ще е вече приключило, а най-вероятно и целият концерт с участието на METALLICA и THE SWORD.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metaXata 26.07.2008 11:57:00 отговори + 0 0
малко глупаво ми се струва да свирят кавъри на PanterA.все пак тия пичове не са дебелия хипар Макс,който в 5 различни групи все свири Sepultura Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 25.07.2008 08:29:57 отговори + 0 0
DominatoR ебати оптимиста си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DominatoR 25.07.2008 05:04:04 отговори + 0 0
По малко от 0% е шанса,и все пак 40% от Down e Pantera,както и 40% от Down e Crowbar,както и 20% от Down e Corrosion of Conformity .
И аз съм върл фен на Pantera,но съм върл фен и на Down, повярвай брат, те и така ще пометът стадиона!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 25.07.2008 02:48:09 отговори + 0 0
тъи като това му е първотогостуване на Анселмо в България някои знае ли какви са ни шансовете да чуем култовото DOMINATIONNNNN ,Mouth For War,5 Minutes Alone, I'm Broken Cowboys From Hell ,The Great Southern Trendkill, War Nerve,Drag the Waters,Hellbound,Goddamn Electric и да завърши със Revolution Is My Name.Ако Down приемат моито предложение за плеилиста , ще се изкефя като попско дете на задушница все пак down са 50% PANTERA
ех мечти мечти мои не осъществени ((
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".