DRAGONLORD миксират материала за третия си албум

19 апр 2015, 19:06 ч. 315 / 1 1
пред./следв.

   Страничният блек метъл проект на китариста на TESTAMENT Eric PetersonDRAGONLORD - вече миксира материала за третия си албум. Творбата ще носи заглавието "Dominion" и се планира да излезе в началото на 2016 г. Барабаните са запасани от Alex Bent (DECREPIT BIRTH), заглавията на някои от песните са: "Kings Frost", "The Devil's Insight" и "Battle At Mordor".

   Вторият албум на DRAGONLORD, "Black Wings of Destiny", излезе през 2005 г.

 

dragonlord



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ваш Печурко 19.04.2015 20:34:49 отговори + 1 0
Хаааа! Не мож' да бъде! Ще се чуе задължително, добрата музика го изисква! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".