DREAM EVIL ще издадат концертно DVD през пролетта

5 дек 2007, 17:05 ч. 109 / 2 3
пред./следв.
Лидерът на DREAM EVIL Fredrik Nordstrom е разкрил пред "BW&BK", че "концертният филм" на бандата, заснет в Гьотеборг, Швеция на 25 ноември 2006 г. ще излезе на DVD през март/април догодина. Режисьор е реномираният спец по визуалните изкуства Patric Ullaeus, а времетраенето на диска ще е около 60 минути, като изданието ще включва най-големите хитове на групата.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 6.12.2007 13:04:16 отговори + 0 0
Някои "немалоумни" явно смятат , че си "малоумен" , ако искаш да си купиш нещо...БГ-марка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.12.2007 20:54:17 отговори + 0 0
" А дали и в България ще го имаме ?" ако си достатъчно немалоумен да можеш да си го изтеглиш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Forsaken 5.12.2007 18:12:56 отговори + 0 0
А дали и в България ще го имаме ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".