DREAM THEATER представят новата песен "The Gift of Music"

4 дек 2015, 01:04 ч. 1137 / 2 1
пред./следв.

   DREAM THEATER ще издадат тринадесетия си дългосвирещ албум, "The Astonishing", на 29 януари 2016 г. чрез "Roadrunner Records". Групата е направила мини-сайт посветен на творбата, където може да се видят героите, както и други подробности. Вече е ясно, че албумът ще е концептуален с фабула ретро-футуристична дистопия. "The Astonishing" няма да е двоен албум, но ще разделен, подобно на опера, в две действия. Сега, по-долу, може да слушате песента "The Gift of Music" от предстоящия диск.

 

 

dream-theater-2016-astonishing

още за:

Dream Theater


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


haho 4.12.2015 07:42:51 отговори + 8 1
Чудесно. Звучи ми както back in form. Добре им се отрази раздялата с Портной. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".