DREAM THEATER ще пуснат и видеоигра по "The Astonishing"

28 фев 2016, 15:36 ч. 724 / 3 7
пред./следв.

   "Turbo Tape Games" и DREAM THEATER обявиха, че ще пуснат видеоигра, базирана на последния албум на бандата "The Astonishing". Тя ще носи същото име и ще бъде достъпна за PC, "Mac", "iOS" и "Android" операционни системи. Появата ѝ е планирата за втората четвърт на 2016 г. Играта ще експлоатира историята и героите на музикалната творба, давайки възможност за развитие и изследване на вселената "The Astonishing".

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аз 123 29.02.2016 09:23:35 отговори + 2 1
Ами най накрая Театралите успяха да издадат албум, който да не искам да чуя втори път! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цъ 29.02.2016 10:20:45 + 1 1
Аааа, има и Octavarium! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 29.02.2016 12:49:38 + 1 0
Следващия път им се обади, преди да издадат албум-да се консултират с теб! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 28.02.2016 18:50:16 отговори + 0 7
....За разлика от някои жалки родоотстъпници и срамуващи се-пред ГЕЙропа-от своя роден БГ-корен и азбука-аз продължавам да пиша на МОЯ си роден език и да казвам това,което мисля с родната Кирилица и за това най-вече, че съм си у дома и не иска никого да впечатлявам с беглите си познания по някакъв остовитянски език-разбирам,основно,какво се опитват да кажат по-модерните от мен с него,но НИКОГА-поне докато съм си у нас-НИКОГА АЗ НЯМА ДА ГО ПОЛЗВАМ,при положение, че имам,познавам отлично и ползвам родната си реч и език.........
А по въпроса за нещо,изсмукано от пръстите,образно казано,когато някой е напълно изчерпан творчески-еми,за въздесъщите пари,разбира се,......
Съжалявам-малко сложничко се получи за по-посредствените и тези,които просто няма изобщо да разберат посланието и мнението ми-те ще ме оплюят,естествено,и ще сложат минусите си-това поне умеят.Докато по-умните и различните от тълпата напълно и изцяло ще ме разберат!
Привети на тях от мен,а на останалата маса-ПО-ЗДРАВИ-пак от мен!........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 1.03.2016 14:04:25 + 0 0
A aко си оправиш и пунктуацията, цена няма да имаш!

Относно албума - може би една от най-добрите рок опери, които съм чувал.
Не е обикновен албум и напълно разбирам "скучните" части. Ако сте ходили някога на истинска опера, ще направите лесно връзката...
И великият Ариен Лукасен пасти да яде горкият, Петручи и Рудес го слагат в малкия си джоб, колкото и да го уважавам безкрайно и него
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 28.02.2016 16:17:58 отговори + 1 2
Аз още чакам нов леб.

"The Astonishing" Dobrudzha-type bread - by Dream Theatre.
Tastes astonishing! Feels nourishing! And not a single organic being has been hurt, used or injured in making it!
Get it now on your local bread store for only 9.99$!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 28.02.2016 16:20:27 + 3 0
"At", бе, ***********, AT your... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".