DREAM THEATER ще започнат да композират нов албум през май

1 фев 2018, 08:48 ч. 756 / 4 1
пред./следв.

   Прогресив метъл иконите DREAM THEATER ще се съберат към края на пролетта и ще започнат да композират материала за следващия си албум. Планира се това да се случи през месец май.

   Все още не се знае кога може да се очаква издаването на бъдещата творба, най-вероятно това ще се случи през 2019-а. Актуалният диск на "Театралите" "The Astonishing" излезе през януари 2016 г.

 

dt-live1

още за:

Dream Theater


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 1.02.2018 16:02:39 отговори + 0 2
The Astonishing беше слаб албум. Малко, ако кривнат от това, дето копат от години, няма да им навреди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".