DREAM THEATER влязоха в студио

3 яну 2011, 17:56 ч. 111 / 3 9
пред./следв.
DREAM THEATER съобщиха официално, че са влезли в студио, за да започнат записите за първия албум в историята на групата без емблематичния барабанист и основател на "Театралите" Mike Portnoy. Китаристът John Petrucci определя днешния ден като начало на "нова ера" за DREAM THEATER, които все още предстои да обявят името на новия си ударник.

още за:

Dream Theater


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


waterjess 4.01.2011 18:22:07 отговори + 0 0
Който и да дойде на мястото на Портной, определено това ще е много интересен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Петров 4.01.2011 16:47:32 отговори + 0 0
@galingit
Малко крайно изказване - ако погледнем в Wikipedia, примерно, ще видим, че няма нито една песен написана само от Guillory, а са упоменати и двамата като съавтори. Не ги пише САМ, така е по-правилно
В MullMuzzler-ите пък помагат в сянка и фигури от Shadow Gallery. Нищо против и в DT да не се нагърбва да ги пише сам, има кой да помага )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

galingit 4.01.2011 14:12:27 отговори + 0 0
Те песните са хубави..., но не ги пише James LaBrie, а клавириста Matt Guillory - както на двата солови, така и на Mullmuzzler, основния композитор е той.
Не случайно, ако имаш оригиналния диск на новия албум и погледнеш вътрешните страници, ще видиш снимка на двамата, а не на LaBrie само:-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

insider 4.01.2011 06:32:44 отговори + 0 0
За съжаление ЛаБри не пише песни за Тиътър, което за мен е в минус за групата. Иначе и аз не спирам да въртя последния му албум, който наистина е много добър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Петров 3.01.2011 19:39:56 отговори + 0 0
Като добавим и двата под името MullMuzzler, Лабрито е с 4 солови албума всъщност.

А за барабаниста, дали ще е Минеман или Манджини, все тая... Беше ясно, че ще е някое богче
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ники Бонев 3.01.2011 19:29:11 отговори + 0 0
и 2-та албума на Ла Бри са страхотни.последният не излиза от плейъра ми ,откакто излезе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

demonica 3.01.2011 18:59:54 отговори + 0 0
Ще е интересно да се чуе.Още е рано да правим прогнози. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 3.01.2011 18:47:15 отговори + 0 0
Мисля 4е майк беше не само барабанист на групата но човек които малко или много дърпаше конците там.. без него нищо няма да е същото много жалко..но съм оптимист надявам се новият албум да е добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 3.01.2011 18:15:58 отговори + 0 0
Според мен ще се справят, първия солов на LaBrie е доста по-добър от последните няколко на цялата група.. втория трябва тепърва да го чуя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".