D.R.I. завършват работата по предстоящо EP

23 фев 2016, 19:33 ч. 325 / 4 2
пред./следв.

   Хардкор/кросоувър ветераните D.R.I. (DIRTY ROTTEN IMBECILES) най-сетна приключват работата по ново EP, подготовката за което започна още през 2014-а. Мини-дискът ще бъде издаден по-късно през тази година. "Това са само няколко песни, за да опипаме почвата. Не сме пускали нищо толкова дълго време, така че искаме да разберем реално какъв интерес ще има", коментира вокалистът Kurt Brecht. По отношение музикалната насока на материала, той казва, че тя е предимно "Олдскул хардкор. Праволинеен, без китарен метъл саунд".

 

още за:

D.r.i.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 24.02.2016 13:13:46 отговори + 1 0
Браво! Ейй, най-сетне! Малко да се освежим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радослав 23.02.2016 20:01:38 отговори + 3 2
Титани!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".