DUBIOZA KOLEKTIV коментират във "Фрактура" защо не можеш да си купиш уважение в музикалния бизнес

20 окт 2023, 08:25 ч. 519 / 3 0
пред./следв.

   На 22 октомври ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на U2, HELMET, AMARANTHE и KK'S PRIEST.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с DUBIOZA KOLEKTIV и ще бъде припомнено какви истории разказаха SOLSTAFIR за българските си фенове. Босненската формация споделя, че цялата ѝ кариера досега е базирана на неща, които повечето банди биха отказали, какво е нейното определение за добра песен и кой е най-трудният разговор, който е воден вътре в групата. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa THE OFFSPRING и репортаж от испанския фестивал "Resurrection".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c FEAR FACTORY, ще видят как DEVOLUTION правят кавър на DEPECHE MODE, класическата песен ще бъде нa S.O.D., в "Exotic" ще бъдат представени MALISSA, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването нa Lenny Kravitz в България през 2008 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Corey Taylor, MERCENARY, NOTHING MORE, INSANIR, OMNIUM GATHERUM, Myrkur и MAMMOTH WVH също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 Катинчаров & Dubioza



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".