Duff McKagan завърши средното си образование. 30 години по-късно

22 юни 2012, 07:42 ч. 282 / 3 3
пред./следв.
Duff McKagan (VELVET REVOLVER, DUFF MCKAGAN'S LOADED, GUNS N' ROSES) най-сетне завърши средното си образование и получи диплома по-рано тази седмица - "само" 30 години след като е напуснал гимназия в 10-и клас. 48-годишният музикант се завърна в родния си град за церемонията по дипломирането на випуск 2012 на 19 юни и държа реч на събитието. Тестовете, които McKagan е покрил, се приемат от много от работодателите в САЩ за много добър атестат за качествата и способностите на младите (и не толкова млади) хора, така че отсега нататък на Duff ще му е по-лесно да си намери работа ;-)
Duff McKagan

още за:

Duff Mckagan


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.06.2012 10:34:54 отговори + 0 0
"Роди ме, мамо, с късмет, аз сам ще се изруся!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 22.06.2012 09:26:21 отговори + 0 0
Той си има работа, от която стана милионер...май Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калата 22.06.2012 09:04:00 отговори + 0 0
Браво. Ето така трябва да стане и при нас, който неще да учи заминава, но когато прецени, че иска тапия /а това винаги се случва/ държи си изпитите и край. А ние какво правим задължително ги бутаме, тласкаме, подпираме, а те децата /някой от тях/ към този момент имат други интереси защо да ги объркваме? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".