Духът на Elvis Presley оживява в София на рождения му ден

2 яну 2014, 13:19 ч. 261 / 8 2
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Пионерите на винтидж събитията в България, The Smugglers Collective, и порталът за рокендрол култура, Rockabilly.bg, обединяват за пръв път сили за едно много специално събитие за всички фенове на музиката от 50-те години на миналия век.

   Вечерта на 8 януари 2014 ще бъде посветена на един от най-големите и влиятелни музиканти, живели някога, Краля на Рокендрола – Елвис Пресли. Партито, което ще се проведе в столичния клуб Алкохол, ще отбележи 79-я рожден ден на легендата.

   По време на Elvis Presley Birthday Party, DJ-те от The Smugglers Collective и Rockabilly.bg ще зарадват феновете на Краля и на рокендрола като цяло с музикална селекция, съставена изцяло от песни на Елвис Пресли. Ще чуем всички негови хитове, както и редки парчета, кавъри и оригинални записи на негови песни. В клуб Алкохол ще се прожектират и филми, в които Елвис влиза в ролята си на актьор, както и архивни записи от негови концерти и телевизионни изпълнения. Както подобава на един истински рожден ден, няма да липсват и подаръци и изненади за гостите.

   Феновете на Елвис ще разкършат крака както на хитовете му от ранните години в Sun Studio като “That's All Right Mama”, “Good Rockin' Tonight”, “Blue Moon of Kentucky”, “Milkcow Blues Boogie”, така и на легендарни записи, достигнали мултиплатинен статус (“Heartbreak Hotel”, “Don't Be Cruel”, “Jailhouse Rock” и “Hound Dog”). Това е само малка част от необятното творчество на Елвис Пресли, който през целия си живот е записал 711 парчета, изнесъл е над 1100 концерта и продължава да бъде най-продавания изпълнител в света 37 години след смъртта си. Празненствата по случай рождения ден на Елвис Пресли ще започнат на 8 януари от 20:00ч. Билети за събитието ще се продават единствено на входа на клуб Алкохол в самата вечер, а цената им ще е 5 лв.

   Elvis Presley Birthday Party
   08.01.2014
   Club Alcohol Sofia (площад Петко Р. Славейков 4)
   Начало: 20:00
   Вход: 5 лв.
elvis party


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен...Но Красив! 2.01.2014 14:33:35 отговори + 0 0
Към долния коментар...Просто не се сдържам да кажа...

"МА ТОЙ УМРЯЛ МА!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 2.01.2014 14:08:29 отговори + 0 0
Че те духовете, ако са духове не са ли си живи по принцип? Не съм чувал за умрели духове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".