Дуум метъл легендите TROUBLE работят по нов материал

4 авг 2014, 22:49 ч. 309 / 5 1
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на дуум метъл легендите от Чикаго TROUBLE, Rick Wartell, е разкрил, че в момента групата работи по нов материал. На този етап са написани около 8-10 песни, но музикантите няма да спрат дотук, а ще подготвят и още композиции. В последствие ще бъдат селектирани най-добрите парчета.

   Последният, засега, студиен диск на TROUBLE, "The Distortion Field", излезе през 2013-а но преди това имаше 6-годишна пауза, в която бандата не издаде нова творба.

 

още за:

TroubleRick Wartell


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


the skull 5.08.2014 21:36:58 отговори + 0 0
За жалост,това е една, недооценена група,по нашите географски ширини,за сметка на групи,като Candlemass Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".