Два часа рок с "Фрактура" по телевизия "Diema" в Новогодишната нощ

30 дек 2019, 08:22 ч. 2034 / 9 3
пред./следв.

   Навръх Нова година телевизия "Diema" ще излъчи едно специално издание на рок предаването "Фрактура". От медията са възложили на продуцента на шоуто Васко Катинчаров да направи ретроспекция на изминалата рок година. Малко след полунощ на 31 декември зрителите на "Diema" ще се потопят в концертната атмосфера на най-знаковите фестивали през изминалата 2019 година. Специалното издание "Фрактура: 2019 Rocks" ще събере на едно място репортажи от "Hellfest", "Summer Breeze", "Download UK", "Sweden Rock", "Rock am Ring", "Brutal Assault", "MegaCruise", "Full Force", "Resurrection", "Rock USA", "Heavy Montreal", "Masters of Rock", "Nova Rock", "Copenhell", "Rock Fest Barcelona" и много други.

   "Благодарен съм на ръководството на "Diema", което ми гласува доверие да направя това специално двучасово издание на "Фрактура". То е изключително динамично, гледа се на един дъх и носи много настроение и положителни емоции. "Diema" е една от малкото родни медии, които в днешната телевизионна среда толерира рок и метъл музиката в ефира си. През 2020-а предаването "Фрактура" ще навърши 10 години в нейния ефир и за това време двете страни показахме, че можем да работим чудесно заедно. Благодаря на всички, които подкрепят предаването по някакъв начин и обещавам, че с моя сплотен екип ще продължим упорито да се борим за рок каузата, в която вярваме", споделя авторът и продуцент Васко Катинчаров.

   Новогодишното издание "Фрактура: 2019 Rocks" ще стартира в 00:20 ч. на 1 януари в ефира на телевизия "Diema".

   За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Филипов 2.01.2020 11:22:49 отговори + 4 4
И аз да се присъединя към вече писалите, дано да има промяна за по-добро.

Гледах го вчера на запис че няма как иначе.
Два часа абсолютна мешовица на кадри. Едни и същи брадати подпили лезещи се фенове. Примерно 20 фестивала все едно и също, Върви някаква "музика" често въобще не от тематиката на фестивала, разликата е само с надписа за името и датата. Всичко по една режисура. Явно такъв е международния видеообмен или рекламните клипчета, но информацията е просто НУЛЕВА! И ако можеш да изтърпиш няколко минути в стандартното предаване между другото, повече от 2 часа + реклами и заставки идва много. Натоварващо,, особено за празнуващи хора. Да му мислят и тези със заболявания като фотоепилепсия.
Та много по-полезно ще бъде малко панорамни кадри от района и обстановката, стилова насоченост, примерна цена, възможност за палатка. И някое характерно изпълнение. Поне за по-близките. А така имаше и по 2 минути, и по над 5.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 1.01.2020 09:22:35 отговори + 3 8
Гледах около половин час, но изобщо не ми хареса как беше направено. По 1000 кадъра в минута и нищо. Вместо да пусне по една песен от фестивал и отделно кадри, то беше такава мешавиоца, че е станало пълна безмислица и боза. Не знам какво си е мислил Васко, но не се е получило НИЩО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саймондо 2.01.2020 10:18:10 + 3 5
Подкрепям напълно. И аз все очаквах това безкрайно повтаряне на накъсани кадри да спре и да започне нещо по-смислено, но не би. И аз мисля, че едно такова издание ще е доста по-гледаемо с по една-две песни от фестивал плюс малко допълнителни кадри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".