Двама австрийски DJ-и - специални гости на авангардно парти в София

5 окт 2009, 08:28 ч. 153 / 3 1
пред./следв.
Двама DJ-и с псевдоним “The bastard sons of Vernon” идват в София за едно нестандартно парти. Събитието е на 23 октомври 2009 г., а поводът е рилийз партито - live in concert на новото EP на софийската "Trashy Glam Rock ‘N’ Roll" банда ALLEY SIN. Двамата поклонници на Rock ‘N’ Roll културата, познати в родната си Австрия от активните им изяви по клубове и собствено радио шоу, ще представят тематична вечер, на която заедно с концертните експлозии на ALLEY SIN ще поддържат искрата в редиците на публиката с рокабили/кънтри/уестърн сет.

   Началният час за шоуто е 20:00, мястото е клуб "The Box", а цената на билета за вход е 6 лв.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.10.2009 14:14:38 отговори + 0 0
le fu Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".