Две Халоуийн-партита в "The Black Lodge" тази седмица

26 окт 2015, 13:11 ч. 361 / 2 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В четвъртък, 29 октомври, 2 дена преди Хелоуин, в „The Black Lodge” ще измайсторим поредната тематична вечер, този път посветена на гореспоменатия празник. Множество групи имат песни свързани директно с тази дата, а още повече групи имат парчета свързани с призраци, вещици и какви ли още не други чудати същества. Именно на това ще наблегнем на 29 октомври. Ще чуете групи като Helloween (разбира се), Cradle Of Filth, King Diamond, Type O Negative, Cauldron, Testament и много други. Разнообразието е гарантирано, за да се подготвите подобаващо за празненството след два дена или просто да се насладите на хубава музика! Началото е в 21:00, вход свободен и традиционната томбола в полунощ!


На 31 октомври - вечерта на Halloween. Както винаги, и този път няма да изневерим на стила си и ще организираме най-метълското, най-мрачното и най-вампирското парти за Самхейн. Специалната „аранжировка” на бара и мрачният звук на нашия плейлист ще осигурят незабравимо изживяване на всеки метъл фен. Разбира се, ще има и награди за тези, които са докарали външния си вид в тон с празника – за най-добър мъжки и най-добър дамски костюми. Начален час: 21:00.

 

още за:

The Black Lodge


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тиквеник 26.10.2015 13:37:07 отговори + 3 1
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".