Две подгряващи партита в "Rock It" този месец

6 юли 2015, 16:31 ч. 584 / 2 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Лятното работно време на рок бар Rock It е от четвъртък до събота от 20,00 до 04:00 часа.

Предстоят две вълнуващи партита през юли.

На 16.06., четвъртък ще има Spirit of Burgas pre-party с Краси Москов(Z-Rock) & DJ Tony(RockAtive, Sugar DJs) и танци на пилон от момичетата на Sonya Pole Studio. Ще се раздават и билети за феста чрез томбола.
Музикалният акцент на вечерта несъмнено ще падне върху големите герои на фестивала - изключителните Robbie Williams и Kasabian, както и любимите на хиляди българи Stereo MCs.
Диджейската селекция няма да пропусне и парчета на групите, които бяха главни действащи лица на Spirit of Burgas през годините - The Prodigy, Faith No More, Korn, Deftones, Fun Lovin' Criminals, Editors, UNKLE и много други, в това число десетките български артисти, свирили на централния плаж в Бургас.
Вход свободен

На 23.07. , четвъртък, очаквайте подгряващо парти на концерта на Black Label Society (на 26.07. зала "Универсиада"). Ще звучат култови парчета, които ще се чуят на лайфа. Ще ви зарадваме и с билети за концерта чрез томбола. Южняшката метъл атмосфера ще бъде допълнена от хитове на Black Sabbath, Ozzy, Queensrÿche, Clutch, Danzig и много други.
Вход свободен

 

още за:

Rock It


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Параскева (14г.,гр.Козлод 6.07.2015 16:52:21 отговори + 7 0
Супер! Роби и Рафи са ми любимите хард рок изпълнители! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".