Двудневен фест с български групи на 29-30 октомври в клуб "R.B.F.", София

23 сеп 2010, 08:06 ч. 380 / 5 1
пред./следв.
"Sofia Metal Assault" е името на фестивала, който ще събере на 29-и и 30 октомври в София едни от най-добрите български съвременни метъл групи. От метълкор, през алтърнатив метъл, до електро-индъстриъл и откровенни хардкор и траш тупалки на сцената на столичния клуб "RBF" ще се представят част от най-активните концертиращи млади и утвърдени наши банди. Акцентите на фестивала са русенците OVERDAWN, които ще направят специално представяне на новия си албум "The World Only Ends When You're Dead" (излизащ на 9 октомври), както и завръщането (под новото име DOWNSLOT) на ПРОПАГАНДА към активен концертен живот. Въпреки че на практика се води нова група, музикално това е същият характерен тежък и мачкащ звук, който сме свикнали да свързваме с една от най-успешните и популярни български метъл банди, но обогатен с още една китара, пеещи вече на английски, и с нов барабанист. На сцената ще се изяви още част от новата генерация в лицето на 40 DAYS LATER и рапкоровете UNREAL. Останалите банди са O.H., издалите нов албуми по-рано през тази година A.S.A.P. и BASTARDOLOMEY, както и спечелилите наградата за български албум на миналата година на сп. "Про-Рок", FYELD които ще представят две чисто нови песни. Цената на билетите ще бъдат 13 лв. за един ден и 20 лв. за двата дни на фестивала, като те могат да бъдат закупени предварително от магазините "О.Ч.З.", както и в рок-бар "Fans", а самите концерти ще започват в 19 ч. Ето и плаката:


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.09.2010 11:41:44 отговори + 0 0
това за мен е повече хардкор, но това не значи, че не е яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".