Джейсън Момоа се срещна със SLAYER и ANTHRAX и каза, че е сбъднал детска мечта

13 юни 2019, 07:10 ч. 2805 / 9 8
пред./следв.

   Световноизвестният актьор Джейсън Момоа ("Игра на Тронове", "Аквамен" и др.) е посетил концерт на SLAYER и ANTHRAX в столицата на Унгария Будапеща, след което се е срещнал зад кулисите с музиканти от двете банди.

   39-годишният Момоа е запален фен на метъл музиката. Той публикува снимки от своя "мийт енд грийт" в социалните мрежи, като коментира, че е присъствал на едно от най-великите шоуто в живота си, а срещата с членове на групите, които са му идоли, за него е била сбъдната детска мечта.

   Остава по-малко от месец до гостуването на SLAYER в България. То ще се случи на 11 юли в парка до летище "София". Tom Araya и компания няма да бъдат придружени от ANTHRAX, но за сметка на това ще можем да гледаме за първи път на живо у нас норвежките блек метъл легенди SATYRICON.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 13.06.2019 20:48:28 отговори + 5 1
Все пак се навих да гледам "Аквамен" преди някой друг месец и останах доста приятно изненадан (имайки какви филми правят по комикси на DC в последните години). Имаше и история, и ефектите бяха невероятни, и всъщност беше забавен. Личеше си, че са "моделирали" героя по образ на актьора, та дори ми се стори, че са прекалили. Имаше страшно хеви метълско излъчване, да не говорим за тежките китари, които преобладаваха, хаха. Хубаво е да видиш нещо подобно в съвременен филм (та и личност), вместо обичайните глупости в стил "Билборд топ 40"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХейТър 13.06.2019 11:54:53 отговори + 8 12
"Талантливия" актьор ми дойде малко нанагорно. Момоа и талант? За дърво е идеален. Може да играе елха в коледен филм, дано му предложат. Иначе респект, че поне слуша правилната музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rimisark 13.06.2019 09:48:29 отговори + 15 11
ей базил, джейсън момоа е красив, богат, талантлив актьор, снимал се във високо бюджетни и мултимилионни филми, спечелили милиарди, освен това е мускулест и е най-красивия мъж в света за 2018та година, а ти кой си? аз ще ти кажа кой! НИКОЙ!!! и никога няма да бъдеш никой! затова, че си затвори плювалника и отивай да лъскаш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 13.06.2019 12:27:23 + 10 5
пръц Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стършел 13.06.2019 14:50:54 + 14 3
Красимире, защо си си написал името наобратно ? Намекваш нещо, може би? Пък се и впечатляваш че бил мускулест и красив...Май не базил, а ти пляскаш злобарки на снимки на мъже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Байви Върбан 13.06.2019 14:56:09 + 9 1
Той хем е обратен, хем пише обратни неща - цитирам - "а ти кой си? аз ще ти кажа кой! НИКОЙ!!! и никога няма да бъдеш никой!" - you feel me XD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 13.06.2019 08:23:43 отговори + 8 16
"Голяяяяма" роля изигра в троновете тоз къдравия. Има доста лЯб да изяде докато стане нещо повече от боса на коневръза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 13.06.2019 09:26:48 + 15 1
Абе със сигурност имаше по-важна и продължителна роля от "ШАТ ДА ГЕЙТС!!!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".