Джем сешън с Орлин Радински - Линча на 28 октомври във "Fans"

27 окт 2016, 10:35 ч. 1422 / 14 1
пред./следв.

   Легендарният български барабанист Орлин Радински - Линча ще представи джем сешън в рок-бар "Fans" в София на 28 октомври. Началото е от 22:00 ч., входът - свободен. Събитието е под надслов "Jam Session Night".

   Учудва ли ви определението, с което започва настоящата новина? Ако да - ето част от творческата биография на Линча: началото на кариерата му е поставено с ИМПУЛС през втората половина на 80-те години на миналия век; между 1989 и 1991 г. участва в АКЦЕНТ; След това Линча е титулярен ударник на култовите ЕР МАЛЪК, а извън България има участия в EDEN, CLOVEN HOOF и супергрупата PHENOMENA.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:-) 28.10.2016 08:42:29 отговори + 0 0
Учудва ли ви, че не сме учудени? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".