EASTERN FRONT разкриват подробности за новия си албум

24 юни 2014, 23:11 ч. 223 / 5 0
пред./следв.

   Британските блекметъли EASTERN FRONT, които гостуваха в Русе през септември 2008 г. на "Black Curse Fest", разкриват подробности за втория си студиен албум. Той ще се нарича "Descent Into Genocide", ще излезе през юли, а по-долу може да видите списъка с песни и обложката. Творбата е записана и продуцирана от Danny B (LOCK UP/PENTAGRAM/CRIMINAL), а като гост-вокалист се включва Zingultus (ENDSTILLE). Заглавното парче е посветено на масовите убийства извършени от нацистите през 1941 г. в пролома Бабин Яр, край Киев.

01. Retribution Sky
02. The Hanging Of Faith
03. Blitzfreeze
04. Katyn Forest
05. Descent Into Genocide
06. Die Reise In Den Tod Pt.1
07. Ghouls Of Leningrad
08. In Memory Of The Fallen

още за:

Eastern Front


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".