EDEN'S CURSE издават нов концертен албум през октомври

29 авг 2015, 12:11 ч. 327 / 6 2
пред./следв.

   Въпреки че пуснаха лайв албума "Live With The Curse" през месец март тази година, EDEN'S CURSE издават още един концертен диск около седем месеца по-късно. Той ще се казва "Revelation Live" и ще излезе на 30 октомври чрез "Metal Mayhem Music". Материалът е записан на живо по време на "Rock N' Skull Festival" през ноември 2014-а. Това е първо издание на групата в настоящия ѝ състав с оригиналния вокалист Michael Eden, китариста Richard Kendrick (LILLIAN AXE), Neal Bernard (бас), Scott Berry (клавишни) и Marco Bicca (ударни). Обложката, която виждате по-долу, е създадена отново от дизайнера Stephen Van Baalen (Mike Portnoy, WINERY DOGS). Ето списъка с песни:

01. Trinity
02. Fly Away
03. Eyes Of The World
04. Raven's Revenge
05. No Holy Man
06. Sail On
07. Masquerade Ball
08. Rivers Of Destiny
09. Games People Play
10. Signs Of Your Life
11. Judgement Day
12. Angels & Demons

 

още за:

Eden's Curse


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Eraser 29.08.2015 16:42:11 отговори + 1 0
Мирише ми на ситуация като тази с Queensryche. Две групи с едно и също име, едната начело с оригиналния певец, другата с неговите бивши европейски партньори. Ще се ходи на съд, май. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 29.08.2015 16:36:46 отговори + 1 0
Уф, то там историята е много заплетена. Всъщност в момента има две банди, които се наричат Eden's Curse, една американска - с оригиналния вокалист (и кръстник на бандата!) Michael Eden и другата европейска, която издаде онзи странен лайв преди няколко месеца. Не ми се търсеха детайли, но ето им двете FB-страници: https://www.facebook.com/EDENSCURSE - американска
https://www.facebook.com/edenscurseofficial - европейска
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".