Единственият по рода си у нас фестивал "SPIRIT of Burgas" стартира успешно

16 авг 2008, 10:55 ч. 90 / 2 9
пред./следв.
Най-сетне и в България се случи чудото, което сме свикнали да съществува само в "белите страни" - голям музикален фестивал с около 150 групи и няколко сцени, на които изпълнителите свирят едновременно. При това - фестивал, продължаващ в три поредни дни от вечерта до ранни зори.
   По този модел на 15 август стартира създаденият от Община Бургас, "DS Music" и MTV първи по рода си у нас "SPIRIT of Burgas Festival", заемащ огромно пространство от и около Централния градски площад на Бургас, на което са разположени шест сцени и много шандове за храни, напитки и др. За съжаление на рок феновете събитието е изключително разностилово, но за подобен "праведен" фестивал явно още не сме дорасли. Що се отнася до "SPIRIT of Burgas" - той е не само по западен образец, но се оказа и организиран по западному. Всичко по отношение на логистика, разположение на сцени и щандове, придвижване на зрителите, информация, както и много други предпоставки за приятното им изкарване в района на фестивала, бе почти перфектно. Очаквайте по-късно днес подробен репортаж от "Jack Daniels Rock"-сцената, както и от изпълнението на хедлайнърите на първия ден - SISTERS OF MERCY, плюс снимки от концерта на последните. Междувременно тук може да видите десетки фотоси от първия ден на "SPIRIT of Burgas", в т. ч. на банди като ODD CREW, SUNRISE, Gravity Co., GABANA, DAILY NOISE CLUB и др.

още за:

Spirit Of Burgas


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sungrief 16.08.2008 17:41:26 отговори + 0 0
Ей събирайте се че не ми се седи сам на Cradle Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.08.2008 16:34:33 отговори + 0 0
хаха,да ви кажа Бургазлии сериозно искат да опонират на Цонко и Каварна, То яки банди са поканили,няма спор щеше ми се да видя Дани Филд по хавайка пеещ 'her Chоlst in the fog" ,групата ме кефи,но главно старите албуми..а относно сцените -бая4ко са : ),малко разногледи но
ще сме там каде има пове4е кеф. . и тьлпа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bleedy 16.08.2008 13:52:27 отговори + 0 0
точно на тази карта , която е Dani Filth би било по-подходящо да сложат Lemmy Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.08.2008 13:45:12 отговори + 0 0
ха баси........тук няма кой да напсуваш бе....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 16.08.2008 13:43:30 отговори + 0 0
Много фестивали станаха напоследък и затова хората се отдръпнаха! Не можеш да огрееш навсякъде дори и да ти се иска!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


LinkRage 16.08.2008 12:27:51 отговори + 0 0
Дано звука да е добре утре вечерта на jack и main stage`овете, че възнамерявам да фърля едно око там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 16.08.2008 11:43:04 отговори + 0 0
Голяма пустош бе. Дано за неделя да се съберем поне 10 000. Вчера по Скат казаха че за трите дни се очакват 40 000, което много ме съмнява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Filthy 16.08.2008 11:36:50 отговори + 0 0
Ох дано всичко да е наред,че утре съм на Cradle!!! :Д най-любимата ми група и за сефте ще я гледам ! а музиката не се ли смесва ? малко или много са 6 сцени... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 16.08.2008 11:33:02 отговори + 0 0
Hа "Джак Даниелс" беше бая пусто за жалост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".