Единственото дете на Elvis Presley - Lisa Marie Presley, почина на 54 години

13 яну 2023, 07:14 ч. 1100 / 9 2
пред./следв.

   Певицата и единствено дете на легендата Elvis PresleyLisa Marie Presley, е починала на 12 януари на 54-годишна възраст. Това се е случило часове след като е била приета по спешност в болница. Вероятната причина е сърдечен удар.

   Тъжната новина е потвърдена от майка ѝ Priscilla Presley.

   Lisa Marie бе единствен наследник на "Краля" от 1980 г. насам. На нейно име бяха всички негови недвижими имоти, включително имението "Graceland". През 2004 г. Lisa продаде 85% от каталога на баща си на промоутъра Robert F. X. Sillerman.

    Lisa Marie се е женила четири пъти. От първия си брак има две деца. През 2020-а синът ѝ Benjamin Keough загуби живота си на 27 години. През 1994-а дъщерята на Elvis се омъжи за друга музикална легенда - Michael Jackson. Бракът им продължи само 18 месеца. Между 2000 и 2004 г. е съпруга на актьора Никълъс Кейдж.

 

lisa marie presley



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 13.01.2023 11:49:23 отговори + 3 4
Жалко, че децата на известни личности често свършват така. Официалната версия е инфаркт, но какво друго да се очаква от дълги години алкохолизъм и наркомания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 13.01.2023 14:13:45 + 8 0
Да споменем и все пак, че едното от децата й се самоуби на 27 години. Подобна трагедия не се преживява никога изцяло. Лечението от зависимост става още по-трудно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".