Една седмица до концерта за рождения ден на "I Hate Mondays Radio"

12 ное 2010, 22:18 ч. 316 / 7 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Остава само седмица до феста, с който ще бъде отпразнуван третият рожден ден на "I Hate Mondays Radio". Както вече сигурно знаете, за да бъде партито най-доброто до сега, сме поканили за вас 5 много яки банди. Родните представители са 4 - софийската хардкор/метъл мелачка DEATH SQUAD, родната бийтдаун/хардкор гордост REDOUND, българските хардкор шампиони LAST HOPE и хейт-сити касапите VENDETTA. Хедлайнър на събитието ще бъдат нюйоркските хардкор легенди SKARHEAD. Участието на SKARHEAD е ексклузивно за Източна Европа и идват специално по поканата на "IHMR" и "Re-Act". Ако не сте чували тези имена, прегледайте и преслушайте майспейс-профилите им и ще разберете колко силно ще бъде разтърсена София на 19 ноември. Афтърпартито ще започне веднага след края на феста и остава на същото място, а освен DJ Rawland, който със сигурност ви е добре познат, за вас ще пуска и DJ Brodnik. Фестът ще бъде записан, както и предишните два, за да остане наистина в историята!
   За да ни бъде по-приятно на всички, да можем да дишаме нормално и да не се пазим постоянно от някой случаен фас, молим пушачите да се въздържат от пушене в залата. Билетите се разграбват доста бързо, а бройката им беше ограничена на 320, така че побързайте към "BLOK Premium Basics" (бул. "Васил Левски" 83 - срещу скейт рампата) или онлайн на hcspirit.com да закупите своя пропуск, защото съществува реална опасност да бъдат зкупени още на предварителната продажба (20 лв.,в случай че останат билети на място ще се продават на цена от 25 лв.)!
   "I Hate Mondays Radio" ще ви изненада и с нови тениски, които ще са лимитирана серия и ще бъдат на цена от 15 лв. Не изпускайте партито на годината!


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".