Edsel Dope отрича той да учства в STATIC-X: "Лесно е да се сложи малка татуировка на снимка с Фотошоп"

12 окт 2019, 08:51 ч. 1117 / 4 6
пред./следв.

   Преди няколко дни датското списание "Metal A Day" публикува снимки от концерта на STATIC-X и DOPE в Хамбург от 7 октомври, на които може да се види татуировка на врата на Edsel Dope, доказваща, че той участва и в двете групи.

   Всъщност, слуховете че именно той е маскираният фронтмен на концертите на STATIC-X витаят отдавна в публичното пространство. И когато изглеждаше, че тайната е разкрита, или това не е така, или музикантите са решили да не признават докрай кой е мистериозният нов фронтмен на групата Xer0.

   Самият Edsel Dope публикува обширно официално изявление, в което отрича да участва в STATIC-XEdsel призовава да бъде отдавано нужното уважение на Wayne Static и близките му и феновете да не се поддават на фалшиви интернет сензации.

   Като доказателство, че Dope не е настоящият фронтмен на STATIC-X, той показва и няколко снимки на известни личности, вкл. Wayne, на които е монтирана същата татуировка, предполагаемо доказваща обратното. "Лесно е да се сложи малка трайбъл татуировка на нечий врат с Фотошоп", казва музикантът.

   Нещо повече - Edsel прилага и своя снимка зад кулисите по време на друг концерт на STATIC-X от нястоящото турне. И ако този фотос е автентичен, то със сигуроност става дума за двама различни хора.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Лаптопаджия 14.10.2019 11:53:50 отговори + 1 0
Добре се е фотошопнал на снимката от бекстейджа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

revolutionismyname 13.10.2019 10:04:46 отговори + 1 0
Драмата продава нали знаете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 12.10.2019 21:26:00 отговори + 3 2
Баси, драмата... Тоя интернет ще ни побърка с безумна информация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 13.10.2019 00:08:44 + 5 6
Нали?
А преди 50 години дядо ти е казал "Баси, драмата... Тази телевизия ще ни побърка с безумна информация. "
Преди 100 години прадядо ти е казал "Баси, драмата... Това радио ще ни побърка с безумна информация. "
Преди 150 години прапрадядо ти е казал "Баси, драмата... Тези вестници ще ни побъркат с безумна информация. "

Предлагам ти, за да не те побърква интернет с безумна информация да четеш вестници като Галерия и подобните им. Там изобщо няма безумна информация.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 12.10.2019 17:47:58 отговори + 5 1
Няма значение кой е вокала... Уейн беше един Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 12.10.2019 17:34:27 отговори + 7 1
Това с татусите на Елвис и т.н. ми изглежда като някой да е впрегнал сериозен ресурс, за да докаже, че не той. Което пък показва, че е той Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".