Ексклузивно: Петър Петров от "BEC": "Sofia Rocks" ще се случи, продадени са над 12 000 билета"

5 юли 2011, 01:03 ч. 572 / 9 64
пред./следв.
Във вчерашния ден информация, появила се в някои медии, за "незаконно провеждане" на фестивала "Sofia Rocks" на стадион "Българска армия" разбуни отново духовете на българските рок фенове, които още не са се успокоили напълно след неотдавнашната отмяна на "Sonisphere 2011" у нас. Същевременно организаторите "Balkan Entertainment Company" разпространиха снимки на строящата се на спортното съоръжение сцена. В късните вечерни часове на 4 юли "Metal Katehizis" успя да се свърже с шефа на "BEC" г-н Петър Петров за блиц-интервю, в което засегнахме наболелите въпроси, както по отношение "Sofia Rocks", така и за "Sonisphere Bulgaria". Получихме пълни и откровени отговори, които безспорно ще представляват интерес за читателите ни и изобщо - цялата рок общност в страната.

   Здравей, успяхме да се свържем, макар и в този късен час, за да уточним някои, по-точно - един, наболял днес въпрос: Появи се иформация за, цитираме, "незаконно наемане на стадион "Българска армия", на който в петък, 8 юли, трябва да се проведе фестивалът "Sofia Rocks". Твоят коментар?
   Отговарям - Проблемите, които има между футболен клуб "ЦСКА" и Министерство на спорта аз не мога да ги коментирам, а и не съм запознат. Но "Balkan Entertainment" има договор със стадиона и фестивалът ще се случи на този стадион. Ние не виждаме нищо незаконно, но от друга страна - ако трябва договорът да се преподпише със спортното министерство, няма никакъв проблем. И ако трябва нещо да се направи допълнително, ще бъде направено, за да се случи "Sofia Rocks".

   Също, днес, когато излезе коментираната новина, от своя страна "BEC" разпространиха снимки на вече строящата се сцена на стадион "Българска армия"...
   Да, пак казвам - от наша страна няма нищо незаконно, ние никога не сме се опитвали да правим незаконни неща и, да - сцената за събитието вече се изгражда. Никога не бихме си позволили да правим нещо незаконно, тъй като най-важното в нашия бизнес е да запазиш честта и реномето си. Имаме законен договор и ако някакви странични междуособици му пречат, ще направим всичко възможно и необходимо, за да се разрешат противоречията. Т. е. - фестивалът се случва.

   Добре, можем ли например утре ние да отидем на някой стадион и "незаконно" да си вдигнем сцена там?
   Разбира се, че не можете. И за това казвам отново - няма нищо незаконно. Ние няма как да знаем какви са проблемите между този или онзи. Очаква се, че когато отидеш на стадион и попиташ може ли да го наемеш и ти кажат "да", подпишете договор и платиш наем, всичко е наред. Дори стадионът да не е годен за спортни събития, ние проучихме документите и там няма забрана за провеждане на културни събития, в случая - концерти.

   Все пак, когато сте се допитали до ръководството на стадиона, те не са ви препратили към спортното министерство...
   Да, не ни препратиха, но аз не мога да кажа нищо лошо за ръководството... Първо отидохме на "Академик". Там ни казаха, че все още са в ремонт. Ходихме на "Локомотив" и отговорът беше същият. Отидохме при "ЦСКА" и те ни казаха "Окей, нямате никакъв проблем. Заповядай - ето договор и правиш концерт". Оттам нататък ние не можем да се месим и да знаем какви точно са взаимоотношенията между "ЦСКА" и Министерство на спорта. Трябва и да подчертая, че футболен клуб "ЦСКА" ни прие радушно и те правят всичко възможно фестивалът да се случи. Така че, концерт ще има, а ние не можем да заставаме между клуба и министерството, това са си техните взаимоотношения.

   Добре, с това общо взето изчерпахме въпроса за стадиона, можеш ли да кажеш някакви последни новини преди "Sofia Rocks"?
   Да, по-голямата част от групите пристигат още на 7 юли, само една-две идват на осми. Тъй като с вас сме партньори, смятам че ще сте сред първите, които ще получат информация кой и как е пристигнал. Какво да кажа повече, освен отново - фестивалът се случва и ще бъде супер, а цялата тази история само опъна нервите ни излишно.

   Това е разбираемо и сега няма как да не те върнем към съвсем скоро отменения "Sonisphere Bulgaria 2011". По повода вече се казаха и изписаха доста неща. Но конкретно - във връзка и със стадиона сега, както и обявеното преди място - Националния хиподрум в Банкя. Мислиш ли, че това, на теория изглеждащо чудесно място за концерти, на практика ви изигра доста лоша шега?
   Аз все ощя смятам, че Хиподрумът в Банкя е идеално място за концерти и фестивали. Друг е въпросът дали феновете го приемат. И ние не можем да не се съобразим с българския фен къде е съгласен и къде иска и къде не иска да отиде. Но така или иначе "Sonisphere" не се състоя и аз трябва го кажа на хората - ако имаше много продадени билети, фестивалът щеше да се осъществи.

   А сегашната отмяна ще повлияе ли по някакъв начин на евентуалното провеждане на "Sonisphere" у нас догодина?
   Хубав въпрос, на който, за съжаление, в момента нямам отговор. Аз пак казвам и се надявам хората да го разберат - "Balkan Entertainment" не сме притежатели на лиценза за "Sonisphere" в България и на Балканите. Ние сме само местен организатор на фестивала. Ако догодина "Sonisphere" има какво да предложи като групи, които са атрактивни за българския пазар, тогава фестивал ще има. Но ако бандите не са атрактивни, тогава вече няма смисъл. И тази година - ако имаше достатъчно хора, които искат да купонясват на фестивал, фестивал щеше да има.

   Да се върнем към "Sofia Rocks". По-специално към логистикага около стадиона. Мястото е в центъра на София, но това също може да създаде проблеми - задръствания, достъпа на публиката, разотиване след края на фестивала... Това ни напомня, че преди месеци в пресата се появи информация, че след "Sonisphere 2010" вие имате неиздължени суми към Столична община за почистване на стадион "Васил Левски". По тази причина фестивалите на "BEC" трябвало да "избягат" чак в Банкя... Тъй като сме свикнали да сме недоверчиви към информация, която се появява първо във вестниците и никъде другаде, тогава дори не те потърсихме за коментар. Но би ли хвърлил светлина върху случая сега?
   Не, няма такова нещо. Това не отговаря на истината. Отношенията ни с общината са абсолютно чисти, няма никакъв проблем и нито нотка на съмнение в сътрудничеството ни. Тук искам да благодаря и на кмета Йорданка Фандъкова, която е истинска рокаджийка и помага по всякакъв начин на фестивала. По отношение конкретно логистиката за придвижването на зрителите до мястото на събитието. Това е Центъра на София, метрото е на няколкостотин метра и ние повече от това не можем да направим. Не можем да вкараме фестивала в хола на фена.

   Накрая, нещо да добавиш?
   Нищо повече от това, че фестивалът се случва, тези истории не спират хората да си купуват билети и стадионът продължава да се пълни.

   Би ли казал някакво приблизително число?
   До този момент имаме продадени над 12 000 билета. Има още билети, но за някои сектори вече привършват. Така че - хората, които искат такива събития да се случват, да купуват билети. Аз никога не съм искал да лъжа хората, това не помага на бизнеса, а аз съм бизнесмен. Който иска да ни пречи, да ни бойкотира, нека се замисли, че проваляйки едно събитие, това пречи и на останалите концерти...

   По една случайност по-рано днес направихме интервю и с Иван Несторов - Амебата от "SME". По подобен повод той каза, че по никакъв начин не се радва, когато се провалят събития на негови конкуренти, защото това е във вреда на всички промоутъри.
   Да, и аз съм на това мнение и също желая всички концерти да се случват и да са наред, независимо кой ги организира.

   Благодарим ти за това интервю...
   Благодаря и аз!


Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (64)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


123 8.07.2011 10:09:52 отговори + 0 0
Какво си губиме времето!!!! Догодина всички да си купиме билети за Wacken Open Air. И по-евтино ще ни излезе и ще чуеме 50 групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 15:45:40 отговори + 0 0
Всъщност в организацията на AC/DC нямаше нищо добро. Беше доста некадърна (за който има очи да гледа). Като се почне още от продажбата на билетите, та до самия концерт. Тогава обаче, когато съм писал, никой не обръщаше внимание, защото мижитурките бяха докарали няколко големи и дълго чакани групи.

Тази година, всичко си дойде на мястото, и показващият голяма загриженост за феновете Петърчо, но винаги само на думи, почна да си показва магариите.

Колкото за законността на събитието, всеки имащ елементарно понятие от право, би трябвало да е доста притеснен, след това интервю. Хубавото е, обаче, че сме в България и най-вероятно въпреки незаконността ще го оставят да направи концерта. Ако беше в бяла държава, това интервю просто щеше да значи, концерт няма да има, но пък в бяла държава нямаше и да посмее да даде такова смешно интервю: "Дори и да е незаконно, ние не сме виновни" - смях!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DD 7.07.2011 11:25:29 отговори + 0 0
@ the hellion - 2011-07-05 13:12:46
По-добре 12000 истински фенове, отколкото 30000, които знаят по една-две песни.

Именно.


@долу БЕК! - 2011-07-05 14:37:35
Повече на концерт на BEC ... не.
+1

Не разбирам подобни коментари. Миналата година бях на AC/DC и на Sonisphere. И двете събития бяха организирани много добре, доста по-добре от другите рок концерти в България.

А това че Sonisphere отмениха фестивала в София за тази година заради слаба продажба на билетите, наистина ме натъжава. Явно чалгата ни е превзела напълно, щом дори комбинацията от Iron Maiden и Alice Cooper не може да осигури достатъчен брой посетители. Тъжно, наистина. Колкото до Хиподрума - наистина при нашата инфраструктура и организация на транспорта, като добавим и факта, че беше в средата на седмицата, наистина не беше най-удачното решение. Все пак си мисля, че трябваше да има повече желаещи да видят тези легенди.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yapo 7.07.2011 11:25:14 отговори + 0 0
Прав е бизнесменът, обяви ли се фестивал, за максимално кратко време трябва да се разпродаде поне на 70% от прогнозата. Да, групите свирят за публиката, но най-вече за пари! Единствената причина да не си купя билет за Сонисфиър беше, че е в Банкя, а съм фен на Слипнот. Обаче бях готов да ги пропусна заради местонахождението на събититето.
А по повод утре, така и не мога да проумея, защо по средата на фестивала трябва да слушаме група, която няма нищо общо с другите стилово - Майк енд дъ Меканикс??!?? След Саксън да звучи в ушите ми провлачен прогресив, клонящ към мазен поп, е, не го разбирам!!!
И дано издържим до 1-2 сабалем.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 7.07.2011 08:53:46 отговори + 0 0
Думата "Менолар" чувал ли си я? От Радислав-Дебиан тръгна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


motherfucker 6.07.2011 22:24:32 отговори + 0 0
Тигър - 2011-07-06 13:11:58
Абе това идиотче, дето повръща постове за Rammstein тука, да не е поредното творение на "Тангра Мега Рок"? Едно време същите разпратиха твърде известния бот Radislav-Debian из коментарите на няколко сайта. Сега това се държи по-същия начин, само че пише за друга група.

А за кои групи е агитирал гореспоменатия бот?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 6.07.2011 13:11:58 отговори + 0 0
Абе това идиотче, дето повръща постове за Rammstein тука, да не е поредното творение на "Тангра Мега Рок"? Едно време същите разпратиха твърде известния бот Radislav-Debian из коментарите на няколко сайта. Сега това се държи по-същия начин, само че пише за друга група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RAMMSTEIN 6.07.2011 01:24:09 отговори + 0 0
единствените не англопеещи богове ще засенчат и младо и старо. made i n germany tour-1995-2011!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 23:22:40 отговори + 0 0
Трите дена в Каварна може и да го докарате колкото публиката на Рок-са Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 5.07.2011 23:16:03 отговори + 0 0
Ще ви видим колко ще се съберете там....ентусиасти ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


F-OFF 5.07.2011 23:15:23 отговори + 0 0
grivata - 2011-07-05 11:25:14
@RammFan

Ти на Judas Priest колко "хорица" искаш... ))))

Айде, Каварна идееееееееееееееееееееее!Cheers!


Мноо ти здраве в Каварна !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RaDDo 5.07.2011 22:54:14 отговори + 0 0
Петроффф... Този концерт е твоят EPITAPH...
После с Емо Конкурентски се връщаите в мазетата и продължаваите да се мислите за велики!
От цървул - маратонка не става, всички го разбрахме!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalin 5.07.2011 22:16:37 отговори + 0 0
Той човека се е объркал. Просто е искал да каже, че са продадени 120 хил.билета а не 12хил. София рокс се очертава почти толкова голям колкото Рок ин Рио. Браво Петре или както ти казват в народните приказки Хитър Петър. По голямо осиране аз с извинение не съм виждал - успя да направиш така, че една от най-великите хеви метъл групи Айрън Мейдън да не стъпи повече никога в красивата ни родина. Как стана така, че от 30 хил. през 2007г сега само 3-4хил. да си купят билети само ти си знаеш.Как ще излязат такива групи като Прийст на 40хил. стадион пред 12 хил човека-срам, срам, срам. Но каквото си посял това ще жънеш. А от мен бойкот на смешните ти фестивали. Не мога да си купя билет за 150лв. и някакъв смешник да ми каже 7 дена преди концерта "напълно те разбирам ама не мога да ти помогна". Като знаеш, че не ставаш просто излез и кажи на хората истината. Поне щях да гледам Мейдън в Турция а не да чакам жалки печалбарчета като твоята компанийка да реши в последния момент дали ще има или няма фестивал поради логистични причини. Пожелавам успех на скапаното ти фестивалче и дано да не вали град в петък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 19:20:40 отговори + 0 0
Ами, не съм досадно дрънкало, пишещо едно и също под различни никове, смешко!

Много хлапета- отворковци, хей!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RammFan 5.07.2011 18:55:27 отговори + 0 0
@Анонимен - 2011-07-05 18:39:30
Ха-ха... ти пък къв си, че ще казваш какво ще има и какво не?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2011 18:39:30 отговори + 0 0
Пепита- nice, xaxa

до пича с арена софия и рамщайн- хайде стга вече. ясно е, че рамщайн няма да има скоро. още повече, ч е имаше мин.год. помисли малко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепита 5.07.2011 18:26:50 отговори + 0 0
2000г-Яник Гърс се контузва и концертът на Мейдън в БГ пада.Това е "независеща от организаторите причина".
2011г-организаторът сам прецаква събитието с привидно недалновиден (нима?) маркетинг.После феновете му били виновни и от него нищо не зависело.
2012г-идва краят на света и мазните типове си плащат кармата с лихвите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

germany 5.07.2011 18:04:52 отговори + 0 0
господин петров,защо рамщайн са навсякъде без България ? смятате,че няма да напълните арена софия ли ???????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samael 5.07.2011 16:29:39 отговори + 0 0
12 хил е добре, но да не забравяме малката подробност, че това са закупените билети.До колкото си спомням с 1 билет от Сферата ще влязат 2-ма на София Рокс, така че бройката ще е повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 16:22:11 отговори + 0 0
12 хил. е добре. сега, дали наистина сатолкова, не се знае. те всички казват не-знам-си колко, но после истината е друга.
иначе, аз се надявах да се съберат поне 10000, а ако е 12 е добре, като се има предвид времената и цената. все пак няма да е срам.
А и някой правилно отбеляза, че сигурно ще има наро с бил. от сони...и т.н.
Джудас заслужават колкото се може повече народ да има.
Ако бяха нормални цените щеше да има много повече, а и съответно повече приходи. Цените сега само изглеждат ниски на фона на нелепостите с цените за сони...
ма. нищо, да продължават да издевателстват, краят им е гарантиран така
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2011 16:10:39 отговори + 0 0
Irons - 2011-07-05 14:40:45
пич, и Мейдън не са първа младост
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

prodylvava da e nagy 5.07.2011 16:08:19 отговори + 0 0
Има продадени достатъчно билети, господинчо Плешков, защото са с (не казвам ниски, защото не са!!!) по- нормални цени, които пак са си достатъчно високи. И защото народа пак ще отгладува парите, защото са не за кой да е.
Ти продължавай, глупендарник такъв, да изтърсваш нереални цени и тогава и 10 билета няма да се продадат за "организиран" от компанийката ти с нелепо именце концерт и ти и всичките, които сте там ще цоцате само дългия.
Народът показа, че няма да позволи някакъв вчерашен нагъл селяк (бившо посредствено басистче на нещото, нар. Кон-кур-мент)да му садира кожата повече.
Ше те видим дали ще продължиш така и занапред.истината е Точно това очаквам. Защото простите наглеци просто нямат достатъчно мозък, за да проумеят простотийките си. Тогава просто ще се наслаждаваме на потъването ти в нищото, мистър Нагъл Смешко- Плешко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 15:40:54 отговори + 0 0

"Добре де, аз все още съм в недоумение защо го наричат "фестивал" като е просто концерт на няколко групи в един ден"
Много правилно, това не е фестивал а най- обикновен концерт с 2 изявени хедлайнера и 3 подгряващи групи !!!
А г-н Петров нека не натяква на феновете да си купуват билети а да осъзнае собствената си грешка относно умопомрачителните цени на билети, които слага (p.s. aко цените на билетите за Maiden бяха нормални (да речем 50 - 80 лв)то г-н Петров щеше да се радва на много по-голяма посещаемост и Sonisphere щеше да се състои)!!! Живеем все пак в България !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 15:23:01 отговори + 0 0
Е много ясно че Judas и Whitesnake ще съберат повече хора защото са си легенди и са любими на всички. Кой се е съмнявал в това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Irons 5.07.2011 14:40:45 отговори + 0 0
За Мейдън не продал и 5 000, а за тия пенсии Слейд,Млейд и дедо Ковърдейл 12 000!Аре разправяй ги на баба си!Няма да стъпя на концерт на тия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2011 14:38:31 отговори + 0 0
за сонито нямаше достатъчно продадени билети заради политиката на БЕК така че тоя пак проявява непростима наглост обвинявайки хората. ДАНО ФАЛИРАТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

долу БЕК! 5.07.2011 14:37:35 отговори + 0 0
Повече на концерт на BEC ... не.
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 14:18:24 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-07-05 11:26:39
Хайде стига с тази незнайна и грозна дума "ексклузивно"!

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ii 5.07.2011 14:13:55 отговори + 0 0
Повече на концерт на BEC ... не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 5.07.2011 14:12:32 отговори + 0 0
Добре де, аз все още съм в недоумение защо го наричат "фестивал" като е просто концерт на няколко групи в един ден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


geregrave 5.07.2011 13:59:20 отговори + 0 0
А, така Пешо, бравос!
И ние поназнайваме как се прави пропаганда!

Разказвай какво искали да плюскат музикантите, какво винено оцетче искал да пие Дейвида Кавердавидзе и пр. простотии.

Осра се, плю на името, което изгради за толкова години и сега ми плямпаш безсмислени думи и ненужни снимчици, та белким се поуспокоят феновете.

Не се залъгвай!!!

Това което стори не се и няма да се забрави, алчен неграмотен "промоутър". Преведи това и на Марсол Аврамов, че не знам иврит.

Отсега и нататък ще носиш тежкото бреме на глупостта ти и алчността на Марсол-а.

Гради толкова години име и честно казано за мен BEC се ползваше с доверие и надеждност, но когато шума на парите заглуши разсъдъка се случва това което сърбаш в момента.

Мен ми е ясно, че НАИСТИНА стадион "Българска Армия" НЕЗАКОННО е приел фестивала "Sofia Rocks". Направил си така, че да ти мине "фестчето" на прилично място, та белким дойда поне малко фенове. Но пак бъркаш - газиш закона и правилата, па били те и недодялани. Така не се дава пример.
Това което показваш, сега е че в името на парите и оцеляване на (вече) жалката "промоутърска" компанийка трупа й се гърчи в предсмъртна агония.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 13:28:09 отговори + 0 0
деа...то да не е имало възможност да не се получи ? Аз си мислех, че затова има официално обявяване на един концерт -_-. Вече май ше вървим по форумулата : Обявяват ВЕС концерт, купуваме билети, след няколко месеца, ако се продадат П.П. потвърждава,че ше има концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RAMMSTEIN 5.07.2011 13:17:24 отговори + 0 0
господин петров,рамщайн почват поредната си европейска обиколка,хайде да ги видим тук.20 хиляди в арена софия са гарантирани Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the hellion 5.07.2011 13:12:46 отговори + 0 0
По-добре 12000 истински фенове, отколкото 30000, които знаят по една-две песни. В Каварна веднъж между групите пуснаха стари парчета на Priest от 70-те и чак след половин час, когато почна Breaking the Law, се чуха коментари "Я, ама това май са Judas!" За какво са ни такива на 8-ми? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vaskoto 5.07.2011 11:55:52 отговори + 0 0
За незапознатите фенове на Джудас Прийст ще кажа едно пояснение на Групата относно това че някой фенове са се объркали здраво понеже те няма да правят ПРОЩАЛНО ТУРНЕ!!! А ще имат прощално СВЕТОВНО турне.JUDAS PRIEST казват "Искаме да уточним ситуацията, която изглежда, че обърква някои хора. Когато обявихме последното си турне, заявихме, че това е последно голямо световно турне на JUDAS PRIEST. Нищо не се е променило - не сме казвали, че това е краят на бандата или ще се пенсионираме, или групата ще се разпадне... а само че това е последното ни голямо световно турне, което продължава да е така. Имаме планове за нов албум (което вече анонсирахме по-рано), както и възможни бъдещи издания, а и остава възможността да правим отделни концерти - ако е по специален повод или благородна кауза - но без световни турнета." info: http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=19145 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кreator 5.07.2011 11:50:04 отговори + 0 0
Какъв беше проблема да го сложат на Васил Левски .Нали няма мачове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RammFan 5.07.2011 11:29:25 отговори + 0 0
@grivata
Е.., все пак имат прошално турне хората...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 11:26:39 отговори + 0 0
Хайде стига с тази незнайна и грозна дума "ексклузивно"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

az 5.07.2011 11:25:50 отговори + 0 0
Леле, тука колко разбирачи са се събрали, колко познавачи, колко промоутъри. Що не вземете да организирате по едно концертче бе момчета, че сигурно ще ви се получи по-добре? Пък ние да покритикуваме малко за ваша сметка. Добре че в тая държавице все още се намира по някой авантюрист, който да направи фест, щото иначе българският рок фен щеше само да гледа жално какво се случва наоколо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grivata 5.07.2011 11:25:14 отговори + 0 0
@RammFan

Ти на Judas Priest колко "хорица" искаш... ))))

Айде, Каварна идееееееееееееееееееееее!Cheers!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ScarDust 5.07.2011 11:15:18 отговори + 0 0
@Eventim, влез в правилната вселена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RammFan 5.07.2011 11:06:29 отговори + 0 0
Интересно интервю! Но защо само 12 000 продадени билета? Струват ми се съвсем малко =( (В сравнение с сонисфиър миналата година (35 000 хорица), тези 12 000 ми се струват прекалено малко..) И все пак се надявам феста да премине успешно и за напред П.П да има предвид Рамщайн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 5.07.2011 11:06:01 отговори + 0 0
Вие на това фестивал лиму казвате.То Сонисфиър не беше фестивал реално погледнато,какво остава за това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реми Бонкьор 5.07.2011 10:34:35 отговори + 0 0
"Най-късно във вторник." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лео Месси 5.07.2011 10:20:35 отговори + 0 0
Ами за Хиподрума в Банкя беше ясно от самото начало ,че е супер неудобно място и трябваше да се усетят по-рано !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хехе 5.07.2011 09:31:33 отговори + 0 0
Е, не. Няма да ходим на този "фестивал", за да има други концерти. Просто избираме другите концерти )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до анонимен 5.07.2011 09:22:28 отговори + 0 0
много си прав, приятелю, "за сега ще има фестивал" за 8-ми обаче нищо не се знае )))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SME 5.07.2011 09:20:51 отговори + 0 0
СМЕ - сериозни. СМЕх! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 09:09:38 отговори + 0 0
не знам какво сте толкова недоволни, като за сега ще има фестивал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BEC = NMA 5.07.2011 09:05:55 отговори + 0 0
хахахаха навремето и Ицо Русанов показваше снимки от построената сцена за Prodigy и какво му помогна това??? У нас има два типа промоутъри - едните са сериозни (напр. Фънки и Амебата от SME и Мартин Стоянов от LC) и пълни смешници като Петър Петров и Ицо Русанов!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 5.07.2011 08:55:08 отговори + 0 0
12 000 билета не са много, но много фенове ще си купят билет в деня на концерта + сигурно в това число не влизат хората от Sonisphere, които ще отидат с 1 за 2. Като фенска маса може и да се съберат 15-16 000. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 08:27:02 отговори + 0 0
Щом П.П. казва, че ще има концерт започвам да се притеснявам леко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

таше 5.07.2011 08:16:26 отговори + 0 0
Баси мазния тип ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 08:14:35 отговори + 0 0
GMC - 2011-07-05 07:48:41
брей, призна си, че заради слабите продажби е отменен концерта. А защо бяха тия изказвания в началото - нищо не знаем, ще си търсим правата?????
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GMC 5.07.2011 07:48:41 отговори + 0 0
брей, призна си, че заради слабите продажби е отменен концерта. А защо бяха тия изказвания в началото - нищо не знаем, ще си търсим правата?????
Сега пак същия мухабет със стадиона - имаме си договор. няма ли да разберат най-накрая, че балмите прогресивно свършват....
Все пак не остана, дано наистина се получи голяма веселба в петък :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2011 05:55:08 отговори + 0 0
само в България може да се прочете такова нагло изявление на промоутър - "ще се случи, продали сме билети", един вид - аааайде, от мен да мине. Що за простащина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 02:45:03 отговори + 0 0
Ще се състои е много по - правилно и подходящо да се използва,но все пак това са думи на П.П.,а не ваши. Ограниченият е той,а не вие. Браво на вас,че успяхте да направите това интервю и то в такъв късен час. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 5.07.2011 02:25:54 отговори + 0 0
Четете внимателно, г-н Асен от Русе, преди да критикувате. Заглавието гласи ""Sofia Rocks" ще се случи", а не "Петър Петров ще се случи". И не, Петър Петров няма да изнася концерт, а е организатор на концерт.
Нямаме от какво да се засрамим
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Асен от Русе 5.07.2011 02:13:30 отговори + 0 0
Стига вече с това "ще се случи" !! засрамете се бе,уж журналисти а нямате език да се изразявате.Не можете ли да пишете " ще изнесе концерт" или да се изразите по друг начин,нормален за българския език.
Петър Петров щял "да се случи" !!Ама че израз - пълна простотия. Бих искал да се случи да станете интелигентни и образовани журналисти-новинари.Или да се случи да изгонят някого заради неграмотния му език !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 5.07.2011 02:10:50 отговори + 0 0
12 000?! И защо не беше казано със съжаление? Аз усетих някакъв бодряшки тон. Ако се радва на 12 000 за този концерт, представям си колко билета са били продадени за Sonisphere... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен...Но красив 5.07.2011 01:57:48 отговори + 0 0
Само да кажа че не организаторите определят цените а Марсел Аврам...И жалко че толкоз плюха Йорданка Фъндъкова тя жената миналата година каза че ако можеше в софия всеки ден фест да има щеше да е най-добре щотоо от тва градът и печели ама хората си плюеха по нея... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 5.07.2011 01:32:49 отговори + 0 0
Няма как повече да са.. с тия цени..хората не берат парите от дърветата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2011 01:22:58 отговори + 0 0
само 12000.Надявах се да са поне 20000 ;d Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 5.07.2011 01:16:20 отговори + 0 0
*********. Феновете са му виновни, че пусна билетите за Сонисфиър на безумни цени. Догодина 100 лв. билет за един ден и дори ще спечели торби с пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".