Екстремен концерт с български банди на 10 юли във Варна

9 юни 2010, 06:50 ч. 678 / 12 4
пред./следв.
ENTHRALLMENT (Плевен), MIZERERE (София), DAY OF EXECUTION (Варна), MASS GRAVE (Кюстендил), SEGMENTED (Добрич) и SAUER KRAUT (Бургас) ще забият на 10 юли във Варна в клуб "Nostradamus" по покана на бар "Grind". Началото на касапницата е 20 ч., входът – 10 лева. Всеки посетител ще получи по 50 грама "Jack Daniel's" към билета си. След концерта е пердвидено афтърпарти в бар "Grind".

   По 50 грама "Jack Daniel's" ще получи и всеки, който стане част от концерта на грайнд бандата от Полша SQUASH BOWELS във Варна. Организатори са "MediaPlan Group" и бар "Grind". Датата - 10 септември , мястото - "Comics Club", Варна. Другите участници са FECAL BODY INCORPORATED (Плевен), SYMBOLIC (Варна), DAY OF EXECUTION (Варна) и VOMIT ERECTION (София). Началото е от 20 ч., входът струва 12 лева.

още за:

Grind Bar


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 9.06.2010 18:55:29 отговори + 0 0
Мястото е малко, но друго няма засега! Като се разкарат масите ще се освободи достатъчно!
А за другаря Фрост и чесън ще намерим, да си задоволи селския глад
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 9.06.2010 14:28:34 отговори + 0 0
Зона 51 не беше много по-голяма от Нострадамус, а там си ставаха яки концерти. Така , че ще видим, а и като се махнат малко маси ще се отвори доста място! Който иска ще дойде, аз ще съм там ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KIRO 9.06.2010 13:43:29 отговори + 0 0
какъв е смисъла да правиш концерт на 5 групи , в място ,което събира 50-60 човека, или инъче казано на музикант се пада по фен и половина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 9.06.2010 08:54:13 отговори + 0 0
това нострадамус е едно към едно с гюрлата доста чесън ще има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".