ЕКЗИТУС представят лирик-видео към новата си песен "Любов"

9 окт 2018, 17:19 ч. 791 / 3 0
пред./следв.

   След повече от 10 години мълчание на сцената и в студиото се завръща една от популярните в края на 90-те години на 20 век български групи - ЕКЗИТУС.

   Новата песен на бандата се казва "Любов", по-долу може да видите и  лирик-видео към нея, а до дни се очаква парчето да се появи в дигиталните платформи за музика.


   Група ЕКЗИТУС е основана от Андро Стубел в края на 1995 г. До 2001 г. музикантите имат множество участия и концерти. И четирите сингъла на групата стават много популярни - "Да изтрием всяка болка и тъга" (1997), "Сърцето ми от камък е" (1999), "Нереален живот" (1999) и "Тя иска само да я оставят на мира" (2001).

   През 2001 г. излиза дебютното EP на ЕКЗИТУС - "eXtended Play". Няколко години по-късно групата спира с концертната и звукозаписната дейност и участниците в нея се отдават на солови проекти и колаборации с различни музиканти. Андро Стубел продуцира и издава два солови инструментални албума и става съосновател на група МИСКИНИТЕ, както и пише песни за единия вокалист на ЕКЗИТУС - Миша Илиев, а другият вокалист - Пламен Кирков, свири в групите KOZZA MOSTRA и AFFECTION.

   През 2016 г. Андро и Пламен свирят на няколко фестивала в страната, а реакцията на публиката ги кара да се върнат към първоначалното име на групата. За акустични концерти към тях се присъединяват Светозар Колев - Питкин - китара и Дора Тодорова - кахон и перкусии.

 

 

още за:

Екзитус


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".