ELEINE издават албума "We Shall Remain" през юли, вижте видеото "We Are Legion"

25 мар 2023, 08:13 ч. 362 / 8 0
пред./следв.

   Гостувалите три пъти в България шведски симфометъли ELEINE определиха "We Shall Remain" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 14 юли чрез "Atomic Fire Records".

   Материалът е композиран и продуциран от китаристът/вокалист Rikard Ekberg и певицата Madeleine Liljestam. За записите помага и Thomas "Plec" Johansson, който е отговорен също за миксирането и мастерирането. По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и официалния видеоклип към едно от парчетата. То се казва "We Are Legion". Траклист:

01. Never Forget
02. Stand By The Flame
03. We Are Legion
04. Promise Of Apocalypse
05. Blood In Their Eyes
06. Vemod
07. Through The Mist
08. Suffering
09. War Das Alles
10. We Shall Remain

 

eleine 2023 - we shall remain

още за:

Eleine


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".