Elton John и Chad Smith ще участват в албума на Майли Сайръс с кавъри на METALLICA

7 яну 2021, 15:38 ч. 1001 / 5 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, американската поп звезда Майли Сайръс използва свободното си време през пандемията, за да наблегне на креативната си страна, работейки по албум с кавъри на METALLICA.

   Вчера стана ясно, че гост-музиканти в творбата ще бъдат легендарният певец, пианист и композитор Elton John и барабаниста на RED HOT CHILI PEPPERS Chad Smith. Предстоящото издание е продуцирано от Andrew Watt, работил с Ozzy Osbourne по актуалния му "Ordinary Man".

   Това не е първи случай, в който Майли отдава почит на метъл титаните. През 2019 г. тя изпълни кавър на хита "Nothing Else Matters" на британския фестивал "Glastonbury".



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Grosskopf 7.01.2021 18:23:09 отговори + 3 0
Интересно намигване. Тук винаги имената на музиканти, банди и албуми се изписват на английски, само на Майли не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 7.01.2021 18:23:09 + 3 2
Далеч не само на Майли. И на Мадона, Лейди Гага, Пост Малоун и мн. др., когато има новини за тях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 7.01.2021 17:35:09 отговори + 4 2
Талантлива дама! Надарена е с невероятен глас. Дано се получат добри кавъри. Единият поне е с безапелационно качество. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".