ELUVEITIE, INFECTED RAIN и AD INFINITUM с концерт в София на 9 февруари

5 юни 2024, 10:37 ч. 1564 / 42 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ELUVEITIE водят INFECTED RAIN и AD INFINITUM за общ концерт у нас!

След 9 години феновете на фолк метъла ще се срещнат с любима група!

BGTSC представя: Концерта на швейцарските метъл пионери ELUVEITIE, който ще се състои на 9 февруари 2025 година в столичния клуб „Joy Station“. Събитието е част от дългоочакваното турне „Anv Rising – Europe Pt I“, което ще започне да наелектризира сцените в Европа от началото на 2025 г.

Девет години след напълно разпродадения концерт у нас ELUVEITIE се завръщат отново и този път водят със себе си молдовската метъл сензация INFECTED RAIN и модерната метъл мощ AD INFINITUM, две групи, които бързо се издигнаха на метъл сцената.

ELUVEITIE са една от водещите фолк-метъл банди в света. Известни са с уникалния начин, по който смесват мелодичен дет метъл и традиционна келтска музика. Неизменно пленяват публиката по целия свят с богатото си музикално наследство и динамичните си концертни изпълнения. След успеха на покрепения от критиката албум „Ategnatos“ и последните сингли „Aidus“ и „Exile Of The Gods“, Eluveitie са готови да донесат поредното незабравимо изживяване на феновете си у нас.

Фронтменът на ELUVEITIE Chrigel Glanzmann коментира: „Изключително сме развълнувани да споделим отново музиката си с нашите фенове. Турнето ‘Anv Rising – Europe Pt I' не е просто поредица от концерти, това са вечери за празнуване на доброто, с което всички заедно преживяваме трудностите!“

INFECTED RAIN, родом от Молдова и добре познати на родната публика с мощните си енергични изпълнения и уникалното сливане на метъл жанрове. Водени от харизматичната вокалистка Lena Scissorhands, групата направи фурор с последния си албум „Time“, който демонстрира еволюцията на групата и показва смелите им експерименти в музикалната сфера.

AD INFINITUM са предвождани от всестранно развитата и завладяваща вокалистка Melissa Bonny. AD INFINITUM бързо натрупаха последователи с зисканото си модерно звучене, подчертано в последния албум „Chapter III: Downfall“. Музиката им съчетава тежки рифове, оркестрови аранжименти и завладяващо красиви вокали, обещаващи завладяващо концертно преживяване.

Концертът на ELUVEITIE, INFECTED RAIN и AD INFINITUM обещава вечер изпълнена с много енергия, заплетени музикални истории и празник на разнообразните жанрове в метъла.

Билети ще се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim.bg от 10:00 часа на 7 юни, петък. Промо-билети ще се продават до 9 юни, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация.

 

eluveitie



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дъртия 21.06.2024 17:15:37 отговори + 2 0
Боже! Щом елувейти станаха “метъл пионери” значи аз наистина съм адски дърт…. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*******и 6.06.2024 20:50:17 отговори + 1 0
Баси, яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 5.06.2024 20:29:52 отговори + 13 1
Даааааааааааааааааааааа!

Ad Infinitum!

Най-после!!!!
И Eluveitie са готини.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 5.06.2024 19:31:32 отговори + 6 1
Там съм Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deep Zone 5.06.2024 16:49:03 отговори + 13 1
Богинята Мелиса Бони най-накрая на живо! Няма как да се пропусне това събитие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тор 5.06.2024 11:35:54 отговори + 15 2
Аааа! Оправихте ми деня с тази новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".