Ембиънт вечер с британския китарист Tim Holehouse в София на 6 септември

26 авг 2013, 00:47 ч. 181 / 4 4
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   На 6 септември колективът "Amek" ви кани на поредното си събитие, посветено на алтернативната музика. Този път ни гостува британският пътуващ китарист Tim Holehouse. Историята му в дуум и блек метъл музиката е превърнала сегашния му звук в многостранен експеримент, някъде по средата или в крайностите на ембиънт, фолк и нойз жанровете. В София той ще потопи сетивата ни в своя китарен дроун ембиънт- Концертът ще открие |14|, български електро-акустичен ДаДа проект, който с контактни микрофони, метални предмети и китарни ефекти гради комплексна и еклектична звукова среда. Домакин на събитието е уютната фотографска галерия ".Ластици" (ул. "Герлово" 13). Концертът ще е кратък, интересен и започва точно в 20:00 ч. Ще имаме кутия с дарения, в която може да подкрепите събитието и гостите ни. "Amek" и "Abandonment Label" ще организират импровизиран дистро щанд с много авангардна музика на касети, дискове и винил. Приятелите ни от "Act!On Food" пък ще се подготвят с вкусна веган храна.
Tim Holehouse poster

още за:

Tim Holehouse


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


глад 27.08.2013 14:41:31 отговори + 0 0
нека си говорим за музика, а не за нечии хранителни навици
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Почти вегетарианец 27.08.2013 00:26:38 отговори + 0 0
Още не мога да разбера от как повечето който спрат месото стават толкова ужасни за комуникация. Не искам да съм като тях . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 26.08.2013 12:52:24 отговори + 0 0
Един слепец случайно попаднал в дърводелска работилница. Напипал раш-пилата и рекъл:
- Леле, какви глупости пише тука...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Месоед 26.08.2013 10:59:20 отговори + 0 0
НЕ-то е заради веган храната.
Бил съм и на други събития, дето разни човечета предлагат веган-храна и дори да ги заобикаляш, пак те тормозят с погледи и изсмукване на енегрия. Това са енергийни вампири и са гадни! ...освен когато са безкрайно, тотално пасивни - тогава са още по-гадни...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".