EMERALD SUN ще подгряват RAGE в София

10 ное 2015, 10:51 ч. 833 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

 

BGTSC представя гръцката хеви/пауър метъл банда EMERALD SUN, които ще подкрепят на 29 ноември в столичния клуб Mixtape 5 специалното шоу на RAGE. Както знаете концерта е част от турнето на немските ветерани по случай навършването на 20 години от издаването на култовият им албум „Black In Mind”.

EMERALD SUN са създадени през 1998 година в Солун, Гърция. Още след първите си участия на живо младежите се превръщат в изключително търсена концертна група и участията им на фестивали като March Metal Day, Metal Healing, Maximum Rock Fest и редица други доказват това. След чудесните демо издания "Sword Of Light" и "High In The Sky" от 2003 и 2004 и последвалия след това интензивен концертен живот, в това число и с групи като Manowar, Rhapsody of Fire, Edguy, Grim Reaper, Omen, Cynic, участие на живо в телевизионното шоу Jammin по държавната ЕТ телевизия на Гърция, през 2007 година групата влиза в студио и издава първият си дългосвирещ албум “Escape from Twilight”, по-късно преиздаден и в Япония с добавени ексклузивни материали.
През 2009 година към групата се присъединява Stelios Tsakiridis, поемайки вокалите от оттеглилият се фронтмен на групата Jimmy. Само седмица след смяната започват и записите на албума "Regeneration" издаден и разпространяван на световния пазар през февруари 2011 година от „Pitch Black Records“

2012 година EMERALD SUN започват работа по третият си дългосвирещ албум наречен "METAL DOME". Творбата излезе чрез Fastball Music/Soulfood на 22-ри май тази година. Той съдържа 12 нови композиции в това число и много специалният дует с Liv Kristine (Leaves Eyes, Theatre Of Tragedy). С този албум шестимата музиканти освен, че се представят впечатляващо поднасяйки поредният фантастичен микс от фойерверки и мелодични химни, но и отбелязват своеобразен творчески връх в кариерата си.

Към момента групата е в състав: Stelios "Theo" Tsakirides (вокали), Paul Georgiadis (китари), Sefis Gioldasis (клавирни), George Baltas (ударни), Fotis "Sheriff" Toumanides (бас китара), Johnnie Athanasiadi (китари). Повече за тях можете да намерите на www.emeraldsun.gr и www.reverbnation.com/emeraldsungr

Билети за шоуто се продават онлайн и в мрежата на Eventim [поръчай онлайн] в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.

В момента и до деня на концерта билетите ще се продават по 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 40 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

 


още за:

RageEmerald SunBgtsc


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Warrior 10.11.2015 11:40:41 отговори + 3 3
Много добро допълнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".