EMMURE с концерт в България на 10 юли

9 апр 2018, 13:12 ч. 994 / 2 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Американската метъл формация EMMURE идва за първи път в България за концерт през лятото на 10 юли в стoличния клуб “Mixtape 5”. Това е само седмица след концерта на друга актуална екстремна метъл група, която бе обявена малко пo-рано – австралийците THY ART IS MURDER. Тъй като двете събития са през 7 дни и факта, че до голяма степен има припокриване на феновете, билетите за всяко едно шоу ще струват 25 лв. Пасовете могат да бъдат закупени от мрежата на www.bilet.bg; каси - www.bilet.bg/каси и магазини На Тъмно. В деня на събитието и на място ще струват 30 лв.

Emmure са създадени през 2003 г. в Ню Фейрфилд, САЩ. Групата е определяна като деткор, ню метъл, метълкор и алтърнатив метъл. Frankie Palmeri, който е и единствения оригинален член, твърди, че е повлиян от деведесетарските групи като Limp Bizkit, Korn, Nine Inch Nails, Slipknot и Converge. За 15 годишната си история Emmure имат издадени 7 дългосвирещи албума, като последният е от 2017 с наименованието 'Look at Yourself'.

Без излишна изтънченост или драма, Emmure просто ни наказват с дет метъла си, който е подплътен с железен хардкор и структуриран от най-захващащия баунсен ритъм на ню метълa. Можем да кажем, че Emmure са последователи на умопомрачителния проницателен хаос на Slipknot, трудно извоюваната персонализирана музикална борба в сърцето на Korn и яростната поп-кросоувър увереност на Limp Bizkit. Групата получава както хвалби, така и много критика за изобилието от брейдауни в музиката си, а рапирането и дисонантните акорди също често са включвани в техния звук. Въпреки, че са етикетирани от мнозина като деткор, те често се наричат метълкор от феновете и пресата. Франк понякога включва чисти вокали в музиката си, а лиричните теми, които Emmure засяга в текстовете на песните си са фокусирани върху разделите, социалното безразличие, философията и религията.

Освен, че свирят на най-големите рок и метъл фестивали в света, през годините, бандата участва в турнетa с Five Finger Death Punch, Killswitch Engage, Parkway Drive, The Word Alive, Suicide Silence, August Burns Red, Thy Art Is Murder, VEIL OF MAYA, Upon A Burning Body, Asking Alexandria и други.

 

още за:

EmmureWrong Events


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


makeyourownbones 10.04.2018 22:57:10 отговори + 1 1
Dream come true. Време беше, от години свирят близо до нас (например Унгария). Доживяхме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 10.04.2018 00:16:23 отговори + 4 1
"...структуриран от най-захващащия баунсен ритъм на ню метъла."
На какви наркотици сте бе, хора!!!....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 9.04.2018 21:28:57 отговори + 5 3
Дрън -дрън... Дет метъл, подплЪтен с хардкор и структуриран от ню метъл ?!? Изобщо, дръж го здраво, нещо като нищо... Ако съдим по "Получихме следното съобщение" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Patriк 9.04.2018 23:22:58 + 3 4
Първо виж къде свири тази група и с кого и после си давай 'компетентното си мнение'. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".