Emperor Magus Caligula се връща в DARK FUNERAL за юбилейни концерти

8 мар 2013, 10:28 ч. 471 / 6 4
пред./следв.
Преза тази година шведските блекметъли DARK FUNERAL ще отбележат своя 20-и юбилей. По повода групата ще направи няколко шоута на редица фестивали в Европа, специално за които в редиците й ще се завърне бившият вокалист Emperor Magus Caligula. Той напусна през 2010 г. поради лични причини и без лоши чувства и сега с радост ще бъде на сцена отново с бившите си колеги. Към момента DARK FUNERAL нямат постоянен фронтмен и търсят усилено такъв.
Emperor Magus Caligula


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bestyal 9.03.2013 08:11:10 отговори + 0 0
Да взимат Сабатан
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SvartHat 9.03.2013 00:02:53 отговори + 0 0
Ахх..не съм я видял,съжалявам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cavanagh 8.03.2013 19:01:31 отговори + 0 0
Вчера Nachtgarm пусна в личния си FB профил новина, че официално не е част от Dark Funeral. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SvartHat 8.03.2013 11:44:57 отговори + 0 0
Как да нямат постоянен вокалист?!Какво се случи с Nachtgarm?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".