"Emperor of Sand" - трети албум на MASTODON в Топ 10 на "Billboard"

11 апр 2017, 08:07 ч. 877 / 8 1
пред./следв.

   Новият албум на MASTODON "Emperor of Sand" излезе на 31 март. За първата седмица след появата си в САЩ дискът регистрира 43 000 продажби, от които 41 000 са на физически носител. Творбата зае 7-о място в класацията "Топ 200" на "Billboard" и става трети албум на групата, който достига до Топ 10. През 2014-а "Once More 'Round the Sun" бе номер 6, а "The Hunter" от 2011-а - на 10-а позиция.

 

още за:

Mastodon


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 11.04.2017 18:53:03 отговори + 0 3
Не знам. Няколко пъти го слушам и ми се струва, че песните са същите, както в предните 2-3 албума. Просто са им разменили местата, сложили нови заглавия, нова обложка на диска и продуктът е готов. Преди Mastodon бяха символ на новаторство и свежи идеи. Вече са се окопали на едно място и борят скуката, ама не могат да я преборят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".