ENSLAVED представят новия си видеоклип "Caravans to the Outer Worlds"

6 авг 2021, 11:35 ч. 500 / 5 2
пред./следв.

   Норвежките прогресив-блекметъл ветерани ENSLAVED обявиха, че по-късно тази година ще издадат ново EP. Мини-албумът е озаглавен "Caravans to the Outer Worlds" и ще се появи на музикалния пазар на 1 октомври чрез "Nuclear Blast".

   По-долу може да видите траклиста и обложката, както и да гледате официалния видеоклип към заглавната песен от предстоящата творба. Видеото е режисирано от "Faroe Ice Productions".

01. Caravans to the Outer Worlds
02. Intermezzo I: Lonnlig. Gudlig.
03. Ruun II - The Epitaph
04. Intermezzo II: The Navigator

още за:

Enslaved


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


джезве с кокаляк 7.08.2021 09:29:28 отговори + 0 1
Изслушах тази песен и веднага след това си пуснах "Convoys To Nothingness" за утешение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ISA 6.08.2021 14:09:15 отговори + 6 0
Една от най-качествените норвежки групи от 90-те...Експериментират доста и винаги им се получава.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".