ENSLAVED са номинирани отново за норвежките Грамита

13 фев 2021, 15:32 ч. 458 / 5 3
пред./следв.

   Норвежките прогресив-блекметъли ENSLAVED получиха поредната си номинация за категория "Метъл" на наградите "Spellemann" - аналог на "Грами" в скандинавската страна.

   Вчера, 12 февруари, бяха обявени всички номинации. Церемонията по връчването на призовете ще се състои на 16 април. ENSLAVED са отличени за албума си от миналата година "Utgard". Останалите номинирани в категорията са SNAKE SCREAM за едноименната си творба, OKKULTOKRATI за "La Ilden Lyse" и BEATEN TO DEATH за диска "Never Mind, I'm Moving to the Woods".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 14.02.2021 13:25:52 отговори + 0 0
Не виждам нищо криво в заглавието... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tyr 14.02.2021 11:09:28 отговори + 0 0
ВиРок, заглавието ви е с уникален изказ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 14.02.2021 11:13:39 + 0 0
А Вие, тър, как бихте го написали?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".