ENTHRALLMENT показаха обложката на новия си албум

11 яну 2006, 22:01 ч. 177 / 7 5
пред./следв.
Плевенчаните от ENTHRALLMENT показаха обложката на новия си студиен албум "Smashed Brain Collection", който ще излезе през февруари от "Grindethic Records" (Великобритания) и "Grotesque Productions" (Испания). Рисунката, която виждате по-долу, е дело на Tony Koehl.

още за:

Enthrallment


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mlqs 25.01.2006 17:34:59 отговори + 0 0
Егати мензиса!Спрях да се наслаждавам на гледката , когато ми просветна , че тук имало някаква си естетика !(или патетика!)Но това няма значение! Важното е че провокира към мастурбално зацикляне с елементи на психическо самоизнасилване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dimmu 12.01.2006 19:21:43 отговори + 0 0
ХАХА, човек и да не ги е чувал веднага ще разпознае стила им по тая обложка. Браво, харесва ми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gruh 12.01.2006 08:00:00 отговори + 0 0
bravo kefi me oblojkata i to dosta m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NOSFERATU. 12.01.2006 04:09:58 отговори + 0 0
Ооо? Колко е стилно,прекрасно и естетично е това художествено произведение.Кърваво,зловещо безумно и демонично.Съвкупност от мисли-мрачни и кървави тела.Просто "Апогей на едно върховно-гениално и брутално -безкрайно зло" PERFECTO-BRAVISIMO. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ANALgin 11.01.2006 22:53:01 отговори + 0 0
Ne se symnqvam 4e shte mi skasa vrata !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".