ЕNTHRALLMENT промотират новия си албум с концерти

9 апр 2014, 22:59 ч. 135 / 1 5
пред./следв.

   Плевенските "екстремисти" ЕNTHRALLMENT промотират новия си албум "The Voice of Human Perversity", който излезе на 14 февруари тази година, с концерти в София и Варна.
   Събитието в столицата ще е на на 16 май в "Grindhouse club". Към концерта ще се присъединят софийската грайнд/дет метъл банда MIZERERE и трашарите от Враца MASS CONFUSION. Начален час 20:00 ч., входът ще струва 7 лв.
   Шоуто във Варна ще е на 17 май в клуб "Усмивката". Предстои да бъдат оповестени повече подробности за събитието.

 

още за:

Еnthrallment
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:) 11.04.2014 22:08:43 отговори + 0 0
16.05 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен инвеститор 11.04.2014 00:16:02 отговори + 0 0
Мило комсомолче,
Вероятно мама и тате са те заченали със червени пионерски връзки фетистично по време на полов акт!
Съветите ти към Иво, са като бизнес план по европроект по мярка 312 за развитие и облагородяване на тоалетните на централна гара София!
Ако музиката за теб е кинти, то за някои е тинтири- минтири!
Понеже ти отива да правиш рецензии на хора, които не познаваш, редно е да се копулираш с някой мохамедански екстремист с ортодоксални намерения!
Успех и много поздрави на мама и тате!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 10.04.2014 15:27:09 отговори + 0 0
Вучков, прави си предаването по ТВ, пий си гингко билобата и не се занимавай да пишеш коментари тука! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

За Иво 10.04.2014 13:15:34 отговори + 0 0
Това е група,която е пред своя край,поради безморалните типове,които участват в нея.Имат един барабанист,който бих казал е най-добрият в България,до колкото се сещам е и основател на бандата.Китариста е неуспял Плевенски бизнесмен (ако мога да го опиша с тези мили думи,защото бизнесмен все пак не означава измамник),другият се справя в пъти повече в ретро чалгата,чрез хитът който реализира преди години и един рибар за вокалист с погрешен английски с изкоренено чувство за мисъл,отдаден на мизерията и пошлия живот. . . За басиста мога да кажа само и единствено хубави думи!Обръщението ми е към барабаниста - Скъпи Иво,за да успееш с идеите ти и възможностите ти които имаш,трябва да се отървеш от боклуците около теб.Ако един ден изчистиш мършата от Enthrallment,бъди сигурен ,че сам ще те потърся за да инвестирам средства в ТЕБ (Enthrallment)!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трил Ева 10.04.2014 00:19:56 отговори + 0 0
А я кажете колко ще е билетът във Варна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".