ENTHRALLMENT разкриха подробности около мини-турнето си

25 сеп 2012, 09:56 ч. 292 / 6 5
пред./следв.
Нова дет метъл банда от Пловдив на име VEHEMENT се присъединява към трите дни, в които ENTHRALLMENT ще представят актуалния си албум. Освен тях, във Варна на 4 октомври в "Bar Grind", концерта ще подкрепят и SEGMENTED, SARCASTICA и CONCRETE. На 5 октомври в Русе ("Legacy Club") ENTHRALLMENT ще направят шоу само с VEHEMENT. И на 6 октомври във Велико Търново (клуб "Thrash Zone") към двете групи ще се присъединят и DEPRAVED. Както на промоцията им, която е тази събота, така и на останалите шоута към всеки закупен билет ще има по едно малко уиски.
ENTHRALLMENT

още за:

Enthrallment


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


putrid cum 28.09.2012 17:10:16 отговори + 0 0
В стара Загора нито има подходящ клуб,нито достатъчно фенове...просто няма смисъл! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.09.2012 21:38:07 отговори + 0 0
абе това е най-измекярската бг банда ЕВЪР! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.09.2012 17:04:34 отговори + 0 0
в ст загора има ли клуб изобщо имаше навремето мармалад но нищо не се чува оттам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.09.2012 12:55:00 отговори + 0 0
Бе ******* ари в повече градове го направете минете през Сз,нещо да стане в нашия ебан град....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.09.2012 12:04:56 отговори + 0 0
Успех, момчета. Не съм голям фен на стила, който свирите, но виждам че сте амбициозни и правите всичко това с много труд и упоритост. Поздрави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".