ENTHRALLMENT с промоция на петия си албум в София на 21 май

17 яну 2016, 17:43 ч. 594 / 7 3
пред./следв.

   На 21 май, събота, в столичния клуб "Live & Loud" българската дет метъл банда ENTHRALLMENT ще промотира своя пети албум "Eugenic Wombs".

   Албумът е записан в "Murder Sound Studio" и се издава и разпространява чрез немския лейбъл "Rebirth the Metal Productions". На концерта феновете ще имат възможност да се сдобият с него, както и с предходни издания на групата и всякакъв мърчъндайз.

   Очаквайте подробности за съпорт банди и предварителна продажба на билети.

 

още за:

Enthrallment


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мустак 17.01.2016 22:57:31 отговори + 3 7
Великия им немски лейбъл има дори по-безмислено „заглавие” от албума им. Разбира се какво са искали да кажат немците, но е нямало кой да им каже, че на английски не може да се каже така. А за нашите нямам какво да кажа или поне не хубаво... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пърпъл Форева 18.01.2016 10:47:04 + 7 0
Аве, Мустак, ти един ЦД-Р изпекъл ли си, та да даваш наклон на световния ъндърграунд? Събрахте се селските бийтълси на едно място... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Детец 18.01.2016 13:18:47 + 4 0
Мустаче, като не можеш да кажеш нещо добро за някого, тогава кажи нещо зло. Никой не те е вързал да ги слушаш и гледаш. Името на албума си е наред. И първо поработи над българския, тогава почни да правиш опити да мислиш и на други езици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".