EPHEL DUATH ще влязат в студио през юли

9 юни 2008, 19:51 ч. 125 / 4 3
пред./следв.
Италианските "експериментални джаз метъли" EPHEL DUATH ще влязат в студио на 14 юли с продуцента Giuseppe Orlando (NOVEMBRE, KLIMT 1918), за да завършат звукозаписния процес за новия си албум "Through My Dog's Eyes". Дискът се очаква през есента от "Earache Records", ето и списъкът на песните от него:
01. Gift
02. Promenade
03. Breed
04. Silent Door
05. Bella Morte
06. Nina
07. Guardian
08. Spider Shaped Leaves
09. Bark Loud

още за:

Ephel Duath


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ARCTURUS 10.06.2008 10:19:50 отговори + 0 0
ей тия болни мозъци се раздвижиха.....да видим кво са направили...по-старите им неща мязаха мн на Императорите....ама се изчанчиха после.Мой познат ги е гледал в Англия в клубче....мн откачено било Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 10.06.2008 08:21:16 отговори + 0 0
Точно сега последния уикенд реших да си ги припомня, та си сцепих тиквата с 3-4 халбума поред.
За Бога, братя, не повтаряйте грешката ми! Уврежданията са необратими!!?$%)*(@$
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fafy 10.06.2008 01:18:57 отговори + 0 0
ухааарянкааа, аре от кога ги чакам тия да ги пуснат в студиина ваканция от санатариума... ше им умрат кучетата от старост междувременно, ако се не размърдат и тря да сменят заглавието на албумя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".